Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2023 Başladı

Korku oyunu almak için güzel bir zaman...

Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2023 başladı. Yaklaşık iki hafta kadar sürecek olan kampanya kapsamında, birçok oyun alınabilecek fiyatlara indi. Eğer takibinde olduğunuz bir oyun varsa, bir göz atmanızda fayda var. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (19 Ekim)


Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2023 Detayları

Dün itibarıyla başlayan Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2023, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü 18:00 sıralarında sona erecek. Bu süreçte de % 10 ile % 90 arasında değişen oradan fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz. Mesela bunlardan bir tanesi, DL: Definitive Edition Yükseltmesi + Dying Light 2. Eğer Dying Light oyunun ana oyununa sahipseniz, şimdiye kadar yayınlanmış olan bütün içeriklerin bulunduğu sürüme yükseltme imkanına ek olarak ikinci oyunun standart sürümünün olduğu bu paketi % 60 indirim ile 145.72 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Sherlock Holmes The Awakened Oynanış Fragmanı

Sherlock Holmes oyunlarını seviyorsanız, Sherlock Holmes The Awakened – Standart Sürüm de sizin için bir başka öncelikli önerimiz olacak. % 45 indirim ile 290.95 TL. Deluxe ve Premium sürümleri de ayrı ayrı eş değer oranda indirimler ile 362.45 TL ve 398.75 TL karşılığında satın alınabiliyorlar.

Korku türünü seven takipçilerimize Amnesia: The Bunker oyununu da önermeden geçmeyelim. % 25 indirim ile 141.75 TL karşılığında oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu önerilerimizin dışında, kampanya sayfasındaki dikkat çeken diğer oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version