Epic Games’in Bugünkü Ücretsiz Oyunu – 31 Aralık 2020

Son gün 7 Ocak!

Epic Games geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar doğrultusunda 17 Aralık 2020 ila 01 Ocak 2021 tarihleri arasında her gün bir adet ücretsiz oyun dağıtacağını duyurmuştu. Biz de Turuncu Levye olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve platformun ücretsiz oyunlarından faydalanabilmeniz adına en hızlı şekilde sizlere sunuyoruz.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Ücretsiz Oyunları ve Değerleri – Tam Liste


Sizler için oluşturduğumuz bu yazıyı her gün güncelleyerek o günün ücretsiz oyunundan haberdar olmanızı sağlayacağız ve bununla da kalmayıp yazının alt kısmında bu kampanya doğrultusunda dağıtılan oyunların bir listesini sunacağız.

Epic Games’in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Hangisi?

Son zamanlarda verdiği Grand Theft Auto V, Civilization VI, Watch Dogs 2 ve Football Manager 2020 gibi oyunlarla ön plana çıkan Epic Games Store’un son yılbaşı haftası ücretsiz oyunu belli oldu.

Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu - 20 Aralık

Buna göre platform 31 Aralık 2020 tarihinde Jurassic World Evolution ile oyuncuların karşısına çıktı. Bu oyun 31 Aralık 2020 tarihinde saat 19:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve 7 Ocak 2021 tarihinde saat 18:59’a kadar kütüphaneye eklenebilecek. Oyunu hemen kütüphanenize eklemek için buraya tıklayabilir ve ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Bu noktada kısa bir süreniz olduğu için elinizi çabuk tutmanız faydalı olacaktır. Şimdi, platformun bu kampanya dahilinde 17 Aralık 2020 – 01 Ocak 2020 tarihleri arasında dağıttığı oyunlara göz atalım:

Bilgi: Verilen Oyunları Gün Gün Güncelleyeceğiz

Epic Games’e üye olanlar bu oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler ve üyelikleri sürdüğü sürece kalıcı bir şekilde bu oyunların tümüne erişebilecekler.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Peki siz Epic Games Store tarafından başlatılan bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar sizi tatmin edebildi mi ve indirimler beklentilerinizi karşılayabildi mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version