Epic Games, Bomba Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor! (25 Aralık)

Bu fırsatı kaçırmayın!

Amerika menşeli yayıncının dijital mağazasındaki yılbaşı programının başlamasından bu yana on ücretsiz oyunu geride bırakmıştık. Beklediğimiz gün ise artık geldi. Epic Games, 49 TL değerindeki bomba oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Hideo Kojima’nın son eserini tek kuruş ödemeden kütüphanenize eklemeyi unutmayın, yoksa üzülürsünüz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinin Türkçe Adı Belli Oldu


Bildiğiniz gibi Amerika menşeli yayıncı, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games Death Stranding’i Ücretsiz İndirmeye Sundu!

15 Aralık 2022 Perşembe günü başlayan yılbaşı özel programında, en az bir büyük bütçeli oyunun kullanıcılara ücretsiz verilmesi bekleniyordu ve o gün de sonunda geldi. Kütüphanenizin nadide parçalarından bir tanesi olacak Death Stranding, yirmi dört saatliğine ücretsiz oldu. Böylesi fırsat bir daha ne zaman ele geçer veya geçer mi bilinmez. O yüzden, bugünden tezi yok kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

ücretsiz egs oyunu 25 aralık ds

Death Stranding Hakkında

Hikayesi yakın gelecekte geçen oyun, Sam Porter Bridges (Norman Reedus) karakterinin etrafında dönüyor. Gizemli patlamaların dünyayı sarsması neticesinde Death Stranding adı verilen bir dizi doğaüstü olaylar meydana geliyor. İzgesel yaratıkların tabiata musallat olmasıyla da gezegenimiz kitlesel bir yok oluşun eşiğine geliyor. Sam olarak sizin amacınız ise tahrip olmuş çorak arazi boyunca ilerleyerek insanlığı yaklaşmakta olan yok oluştan kurtarmak olacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version