En Zengin Süper Kahramanlar Listesi

En Zengin Süper Kahraman Hangisi?

Bu yazımızda en zengin süper kahramanlar listesi ile karşınızdayız. Peki ama en zengin süper kahraman hangisi ve favori karakteriniz bu listede yer almayı başarabildi mi?


Benzer İçerik: En Yüksek Boyutlu Oyunlar Listesi


En Zengin Süper Kahramanlar Hangileri?

En Zengin Süper Kahramanlar Listesi

1- Black Panther 

Serveti: 500 Milyar Dolar

Birinci sırada oturan Black Panther, sizi bir miktar şaşırtmış olabilir. Aslında buradaki teorik servet yaklaşık olarak 90,7 Trilyon Dolar civarında ve bunun altında yatan temel sebep ise evrendeki en nadir mineral olan Vibranium’un, ülkenin temel teknolojisi olması.

2- Iron Man

Serveti: 100 Milyar Dolar

Tony Stark, Marvel evreninin en zengin karakterlerinden birisi. Nitekim yapılan çoğu projede ve araçta ya onun ya da babasının imzası yer alıyor. Buradaki finansman giderlerinin önemli kısmı direkt olarak Stark’lar tarafından sağlanıyor. Söz konusu servetin arkasında yatan şirket ise tabii ki Stark Industries..

3- Batman

Serveti: 80 Milyar Dolar

Tabii ki Tony Stark’tan bahsetmişken, Bruce Wayne’i es geçmek mümkün değil. Servetiyle ilgili tahminler büyük ölçüde değişiklik gösteriyor olsa da Wayne, sanıyorum ki ilk üçte rahatlıkla tutunabilir.

4- Lex Luthor

Serveti: 75 Milyar Dolar

Kendisi bir kötü adam olabilir ancak aynı zamanda hayır sever bir iş adamı. Vakıflara, bilimsel araştırmalara ve hayır kurumlarına milyonlarca dolar bağışlarda bulunan Luthor, listemizin dördüncü sırasında yer alıyor.

5- Dr. Doom

Serveti: 35 Milyar Dolar

Emrinde robotlardan oluşan bir orduya sahip olan Dr. Doom, kendi ülkesinin lideri konumunda. Yine kötü bir üne sahip olan Dr. Doom, bu listede ilk beşe girmeyi başarıyor.

6- Mr. Fantastic

Serveti: 5 Milyar Dolar

2005 yılında ya da 2015 yılında yayınlanan iki film arasında gidip gelmeniz pek önemli değil. Her iki Fantastic Four filmi de kendi içerisinde oldukça güzel yorumlar aldı. Mr. Fantastic, en zengin süper kahramanlardan birisi ancak ilk beşe girmek konusunda başarısız olduğu açık bir gerçek.

7- Professor X

Serveti: 750 Milyon Dolar

X-Men ve Charles Xavier Academy For Gifted Youths kurucusu Professor X, parasını miras yolu ile kazanan bir süper kahraman. Aslında Tony Stark ya da Bruce Wayne de bir noktada böyle değil miydi?

8- Magneto

Serveti: 500 Milyon Dolar

Magneto yalnızca güçlü bir mutant olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu listede yer bulmayı da başarıyor. Servetinin büyük bir kısmı, Nazi Almanyası’ndan çalınan altınlardan oluşuyor.

Exit mobile version