En İyi 10 Ücretsiz Xbox Oyunu!

İşte Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebileceğiniz en iyi 10 ücretsiz Xbox oyunu.

Herkes Xbox‘ı Halo ve Gears of War gibi popüler oyunlarıyla tanır. Ancak Xbox sadece bu serilerle her gün oyuncu topluluğunu genişletmiyor. Ücretsiz oyun kataloğu, hayranların Xbox markasını tercih etme sebeplerinden sadece biri. Çocukken bir arkadaşımın evine gittiğimi ve orijinal Xbox’ında Dead or Alive 3 oynadığımızı hatırlıyorum. Ücretsiz olarak indirilebileceğiniz en iyi 10 ücretsiz Xbox oyunu.

Halo 2’yi başlatmanın ve cennetsel uyumlu uğultuları duymanın hatırası bile sonsuza dek aklımda kalacak. Xbox, oyun topluluğunun temel taşı olmaya devam ediyor ve fantastik oyunlarıyla dünyanın dört bir yanındaki oyunculara hizmet etmeye devam ediyor. İşte Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebileceğiniz en iyi 10 ücretsiz Xbox oyunu!


İlginizi Çekebilir: En İyi 5 GTA Benzeri Oyun!


En İyi 10 Ücretsiz Xbox Oyunu

En İyi 10 Ücretsiz Xbox Oyunu

Fortnite

Bu renkli ve fevkalade kaotik PvP, dünyada fırtınalar estirdi. Fortnite, her türlü oyuncuya hitap eden farklı oyun modları içeren ve oynaması ücretsiz bir Battle Royale oyunu. Konser izle, ada inşa et veya savaş. Oyun, 4 kişiye kadar eşli oynamayı destekliyor. Gelen güncellemelerle dikkatleri üzerine çeken yapım, en son müzik dünyasının popüler şarkıcılarından biri olan Ariana Grande’yi hayranların önüne çıkarttı. Sanal konser? Evet! 

Roblox

Roblox, bir çevrimiçi oyun platformu ve oyun yaratma sistemidir. Roblox yaratıcı olmanı, deneyimlerini arkadaşlarınla paylaşmanı ve hayal edebileceğin her şeyi olmanı sağlayan nihai sanal evrendir. Roblox platformlar arası tam desteğe sahip bir oyun, yani bilgisayarlarında, mobil cihazlarında, Xbox One’da ya da VR gözlüğünde arkadaşlarına ve diğer milyonlarca kişiye katılabilirsin. 

Call of Duty: Warzone

Call of Duty Modern Warfare (2019) gerçekten birinci şahıs nişancı türünün en iyi örneklerinden biriydi. Şimdi bu olağanüstü Battle Royale ile emeklerinin meyvelerinin tadını çıkarmaya devam ediyoruz. Ek olarak oyun, daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak muazzam görsel ve işitsel tasarımlarla dolu. Warzone sadece silah, patlama ve yüksek heyecanla kendini sınırlandırmamakta. 

Brawlhalla

Gücünüzü test edecek rekabetçi bir dövüş oyunu mu arıyorsunuz? O zaman bu Smash Brother’ın ilham verici oyunu, hayal gücünüzü gıdıklamaktan daha fazlasını yapacak. Hepsi benzersiz istatistiklere ve yeteneklere sahip bir dizi karakter arasından seçim yapın. Ardından, harika bir teknik beceri ve kaba kuvvet gösterisiyle rakiplerinizi sahneden indirin.

Rocket League

Modifiye edilmiş bir arabayla gökyüzünde yükseklere uçun. Harry Potter ve Ron Weasley’nin yaptığı gibi değil, daha çok gözü dönmüş bir gözüpek gibi. Rocket League, havada manevra kabiliyetinizi ve sahada ne kadar hızlı ilerleyebileceğinizi test etmek için yapılmış bir oyun. Muhtemelen yol boyunca arabanızı havaya uçurmak konusunda üstünüze olmayacak. Futbol, ​​futbol ve basketbol gibi farklı oyun modları ile her oyun olabileceğinden taze ve tehlikeli hissettiriyor.

Destiny 2

Bu fütüristik evren, içinde kendinizi kaybedebileceğiniz içerik nedeniyle sizi çağlar boyunca meşgul edecek. Bulunacak çok sayıda silah ve yol boyunca yağmalanacak hazine sizleri bekliyor. Baskın yapmak, yağmalamak ve hedefleri tamamlamak için görsel olarak çarpıcı gezegenlerden oluşan bir döngüde ilerleyin. Arkadaşlarınızla veya çevrimiçi olarak dünyaları keşfedin ve almaya değer bir galaksiler arası öğe bulmaktaki şansınızı yükseltin. 

Apex Legends 

Bu açık dünya Battle Royale, dikkatli olmazsanız 5 saniyeden az sürebilen heyecan verici dövüşler ve hızlı çatışmalar sağlar! Her silahın düşmanlarınızı havaya uçurma yeteneği vardır ve her karakter çeşitli oyun tarzlarına uygundur. İlginç karakterler ve harita dizaynları sizi heyecanlandırıyorsa, bu birinci şahıs shooter oyununa bir şans verin. Her kararın hayati önem taşıdığını ve savaşın gidişatını değiştirebileceğini de unutmayın.

Killer Instinct

Beyin kıran, kafatası parçalayan tuhaflıklara hazır mısınız? Çünkü Killer Instinct size yumruk attırmaz, aksine onları size doğru savurur. Oyun, aralarından seçim yapabileceğiniz harika bir şekilde tasarlanmış karakterlerden oluşan devasa bir kategoriye ve düşmanlarınızı yok etmek için bir dizi bölüme sahip. İster devasa bir kılıç ister iyi yumruklar olsun. Her dövüş acımasız hissettiriyor ve izlenmesi gerçekten keyifli. 

Paladins

Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu. Paladins heyecanlı bir fantezi ortamına sahiptir ve keskin nişancı insanlar, mekanik goblinler, mistik elfler ve jet roketli ejderhalar gibi daima büyüyen çok çeşitli yelpazedeki Şampiyonları barındırır. Paladins’in deste oluşturma sistemi sayesinde aynı Şampiyon ile şahin gözlü bir keskin nişancı, bomba atan bir tahrip uzmanı ya da taarruz tüfeği taşıyan koşucu olmak için düzinelerce yeteneği seçebilirsin.

Hawken

Ağır top sesleri ile muazzam, hızlı hareket eden makine takımları size çekici geliyorsa, Hawken size sunması gereken en iyi şeyi, makine savaşlarını sunuyor. Hawken ekstra para harcatan oyunlardan değil. Herkes bu savaşta eşit. Savaş alanında cesur olun ve rakiplerinize sıcak bir erimiş metal yığınından başka bir şeye dönüştüren o yüksek patlayıcı mermilerin gücünü hissettirin.

Peki siz en iyi 10 ücretsiz Xbox oyunu listemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Listeye eklemek istediğiniz bir oyun varsa aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizleri ve diğer okuyucuları bilgilendirebilirsiniz.

Exit mobile version