En Büyük Starfield Güncellemesi Haftaya Yayınlanacak

Oyunu düzeltme çalışmaları devam ediyor...

En Büyük Starfield Güncellemesi Haftaya Yayınlanacak

Şimdiye kadar olan en büyük Starfield güncellemesi, önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak. Bunun öncesinde ise Bethesda Softworks, birkaç detay paylaşımında bulundu.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök ve The Last of Us Part 1 Zamlandı: Güncel Fiyatlar Ne?


Bethesda Softworks firmasının yirmi beş yıldan fazla bir zaman sonra gelen ilk özgün fikri mülkiyeti olan Starfield, Eylül ayı içerisinde PC ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. İlk günden Game Pass kütüphanesine de eklenen oyun, başlarda epey bir ilgi odağı olmuştu. Ancak zamanla geri planda kalan ‘uzayda geçen Skyrim’, bilhassa Steam mağazasındaki kullanıcı incelemeleri ile bağlantılı olarak 2023 yılının hayal kırıklıkları arasına adını yazdırmıştı.

Her ne kadar oyuncular şimdilik aradıklarını bulamamış olsalar da, geçtiğimiz aylarda bir bilgilendirme yapan Bethesda Softworks tarafından söylenene göre Şubat ayı itibarıyla altı haftada bir güncelleme yayınlanacak. Bu program öncesinde, şimdiye kadar olan en büyük Starfield güncellemesi de önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak.

17 Ocak 2024 Çarşamba günü yayınlanması beklenen güncelleme, ilk olarak Steam Beta olarak yayınlanacak. İki hafta sonrasında ise mağazadaki bütün kullanıcılar tarafından indirilebilir olacak.

En Büyük Starfield Güncellemesi Neler Sunacak?

Şu an için tüm güncelleme notları açıklanmamış olsa da, onlarca hata çözümlemelerinin ve iyileştirmelerin yapılacağı söylendi. Bunların arasında da, Eye of the Storm görevi bulunuyor. Kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşler ışığında, Legacy ile kenetlenemiyor ve veri aktarımı başlatılamıyor.

Bunun yanı sıra, görsel iyileştirmelerin ve herhangi bir dış karakol (Outpost) ziyaret edildiğinde daha önceden yıkılan objelerin tekrardan görünmesi gibi sorunların çözülecek olmasının altı da çizilmiş.

Bakalım ilk olarak Steam Beta üzerinden yayınlanacak olan güncelleme sonrasında, Starfield için genel tabloda herhangi bir değişim olacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version