Emmy Ödüllü Yönetmen The Last of Us Sezon 2 Kadrosuna Katıldı

İkinci sezon epey iddialı geliyor...

Emmy ödüllü yönetmen The Last of Us Sezon 2 kadrosuna adını yazdırdı. Ayrıca beraberinde, üç önemli yönetmen ile kadronun genişlediğini söyleyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Belgeselinin Yayın Tarihi Duyuruldu


75. Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri töreninde sekiz ödül alan The Last of Us dizisinin ikinci sezonu için bekleyiş sürüyor. Çekimlerine önümüzdeki ay içerisinde başlanacak iken, hesapta olmayan bir aksilik olmaz ise, ilk bölümünü de 2025 yılında izleyeceğiz.

Daha önceden yapılan açıklamalar doğrultusunda ikinci sezonda The Last of Us Part 2 oyununun hikayesinin işlenecek. Ne var ki oyunun tek bir sezona sığdırılmayacağı, ikinci ve hatta üçüncü sezona da yayılabileceği söylenmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Abigail “Abby” Anderson için Kaitlyn Dever, Jesse için Young Mazion ve Dina için de Isabela Merced ile anlaşıldığını öğrendiğimiz yeni sezon için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Emmy Ödüllü Yönetmen The Last of Us Sezon 2 Kadrosunda!

Deadline sitesinde yer alan yeni habere göre, yönetmen kadrosu genişlemeye gitti. Öyle ki 75. Emmy Ödülleri töreninde Succession ile En İyi Yönetmen (Drama) ödülünü alan Mark Mylod, Nina Lopez-Corrado (Perry Mason), Stephen Williams (Watchmen) ve Kate Herron (Loki 1. Sezon), şimdi de The Last of Us dizisinin ikinci sezonunda yönetmen kadrosuna adlarını yazdırdılar.

Myload, Corrado, Williams ve Herron dizinin ikinci sezonuna kendi bakış açılarını katacaklarmış. İlk sezonun Emmy Ödülleri adayı yönetmeni Peter Hoar da geri dönecek iken, yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann da birer bölüm yöneterek hikayedeki gidişatın şekillenmesine katkı sağlayacaklar.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci sezon için beklentileriniz yüksek mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Exit mobile version