Eminem’li GTA Filmi, Rockstar Tarafından Geri Çevrilmiş

Proje Rockstar'ın ilgisini çekmemiş...

Görünüşe göre yıllar önce, Eminem’li GTA filmi izleyecekmişiz. Ancak proje, daha kollar sıvanmadan Rockstar Games tarafından geri çevrilmiş. Veemee kurucu ortağı Kirk Ewing tarafından aktarılan ilginç detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy – Definitive Edition, Yakında Steam’e de Gelebilir


Son yıllarda birçok oyun, hem dizi hem de film uyarlaması ile karşımıza çıkmıştı. Çıkmaya da devam ediyor. Her ne kadar umduğumuzu halen pek bulamasak da, izlemekten keyif aldığımız aşikar. En azından birçoğu için bu söylenebilir. Ne var ki ilk oyununun çıkışından yirmi beş yıl geçmiş olmasına rağmen, henüz bir GTA filmi görebilmiş değiliz. Yakın bir zaman önce ise bu konuyla ilgili oldukça uzun bir zaman önce yaşanmış olan ilginç bir gelişme aktarıldı.

rockstar_51fp.1200

Eminem’li GTA Filmi için Rockstar Games’ten İzin Çıkmamış

Sanal profil resmi (avatar) uygulaması Veemee kurucu ortağı Kirk Ewing tarafından aktarılana göre, eski Rockstar Games patronu Sam Houser ile yaptığı bir sohbet sırasında neredeyse başrolünde Eminem olan bir GTA filmi için anlaşmayı sağlayacakmış.

Bugzy Malone’s Grandest Game podcast yayını sırasında konuşan Ewing, Grand Theft Auto 3 oyununun çıkışından sonraki bir zamanda, Rockstar Games ve Sam ile olan yakınlığından dolayı onu bir süreliğine kalacağı otel odasına kadar takip etmiş. Burada da bir filmin yapılma olasılığı hakkında konuşmuşlar.

Devamında ise Ewing, Los Angeles şehrindeki film prodüktörlerden birisi ile telefon görüşmesi yapmış. Bu görüşme sırasında, kendisine yapımcı koltuğunda Tony Scott’ın ve başrol koltuğunda da Eminem’in oturacağı bir filmden bahsedilmiş. Bu görüşme üzerine Sam House ile irtibata geçip durumu bildiren Kirk Ewing, “İlgilenmiyoruz.” cevabını almış.

Zaten bu konuşmanın ardından Rockstar Games, ellerindeki markanın o dönemdeki herhangi bir filmden daha büyük olduğunun farkına vardığında, olası film projelerinden uzak durma kararı almış.

Son olarak, 2015 yılı içerisinde BBC tarafından Sam Houser rolünde Daniel Radcliffe’in olduğu bir GTA projesi için kolları sıvamışlardı. Ne var ki Take-Two Interactive yine Take-Two Interactive’liğini yapmış ve televizyon kanalına dava açarak üretimi durdurtmuştu.

Exit mobile version