Electronic Arts Yeni Iron Man Oyunu Duyurusunda Bulundu

Beklenen haber sonunda geldi!

Electronic Arts Yeni Iron Man Oyunu Duyurusunda Bulundu

Geçtiğimiz ayın başlarında ortaya atılan bir iddia ile Electronic Arts şirketinin yeni bir Iron Man oyunu üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. İlk olarak Jeff Grubb tarafından ortaya atılan, daha sonradan Tom Henderson tarafından da desteklenen iddianın akıbeti merak edilir iken bugün itibarıyla beklenen duyuru da gerçekleştirildi. Electronic Arts yeni Iron Man oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: EA, Call of Duty Serisinin Xbox’a Özel Olmasını Umuyormuş


Halihazırda ön hazırlık safhasında olan oyun için Electronic Arts ve Marvel Games arasında işbirliği imzalanmış iken, Star Wars: Squadrons ve yeniden yapım Dead Space ile tanıdığımız EA Motive tarafından geliştiriliyor. İşin ilginç yanı, Amerika menşeli yayıncının bünyesinde geliştirilmekte olan birkaç yeni Marvel oyunundan bir tanesiymiş. Muhtemelen içlerinden bir tanesi de Black Panther.

Electronic Arts Yeni Iron Man Oyunu İle Karşımıza Çıkacak

Şu an için işlenecek olan konu, çıkış platformları ve çıkış zamanı dahil pek bir detay verilemiyor. Halihazırda yeniden yapım Dead Space dolayısı ile biraz ağırdan alınıyor olabilir ama önümüzdeki yılın Ocak ayındaki çıkışından sonra, ağırlığın Iron Man oyununa verileceğine şüphe yok.

Marvel Games ile işbirliğinde geliştirilen oyundan sorumlu ekibin başında, Marvel’s Guardians of the Galaxy dahil birçok Marvel projesinde yer almış olan deneyimli isim Oliver Proulx tarafından bulunuyor. Stüdyoda ayrıca Ian Frazier, Maelenn Lumineau ve JF Poirier gibi sektörün emektarları da yer almaktalar.

Her ne kadar detay verilmemiş olsa da özgün bir hikayenin anlatılacağı Iron Man oyununda, karakterin zengin geçmişinden sonuna kadar istifade edilecek ve oyunculara gerçekten de rolüne büründükleri hissettirilecekmiş. Bununla birlikte Star Wars: Squadrons ve yeniden yapım Dead Space oyunlarından edinilen tecrübe ile yeni oyunun geçeceği dünyanın olabilecek en iyi şekilde yaratılması da hedefleniyormuş.

Geliştirilme aşamasında ilerleme kaydedilir iken daha fazla detayın paylaşılacağı söylenmiş. Öte yandan, EA Motive de proje kapsamında uygun pozisyonlar için iş ilanı açmış durumdalar. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version