Electronic Arts Oyunları Artık Steam’de!

EA Steam ile olan ortaklığını genişletiyor.

Electronic Arts geçen sene Steam ile ortaklığını duyurmuş ve EA oyunlarının yakında Steam‘e geleceğini açıklamıştı. İlk olarak Star Wars Jedi: Fallen Order’ın yayınlanmasıyla başlayan bu ortaklığa artık birçok oyun da dahil edildi. Peki şu an Steam’de hangi EA oyunları erişilebilir durumda? Electronic Arts Steam ortaklığı ile abonelik sistemi EA Access’te Steam’e gelecek mi? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: EA Access Oyunları Tam Liste!


Electronic Arts Oyunları Steam’e Geldi

EA geçen sene Steam ile ortaklığını duyurmuş ve EA oyunlarının yakında Steam’e geleceğini açıklamıştı. Star Wars Jedi: Fallen Order’ın yayınlanmasıyla başlayan bu ortaklığa artık birçok oyun da dahil edildi. Steam’e eklenen tüm EA oyunlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. EA Access’in de yakında (sonbahar dönemi) Steam’e geleceği paylaşıldı. Henüz net bir tarih bilgisi verilmiş değil.

Electronic Arts Steam

Yakında daha fazla oyun mevcut kütüphaneye eklenecek. Listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

EA Access Nedir? Faydaları Neler?

EA Access, EA tarafından sunulan abonelik tabanlı bir oyun hizmetidir. Electronic Arts tarafından yayınlanan belirli oyunlara abonelerine özel olarak sınırsız erişim ve yeni çıkmış oyunlara da sınırlı erişim hizmeti sunar. EA Access yalnızca belirlenen oyunlara erişmek noktasında değil, diğer bazı noktalarda da önemli avantajlar sunabiliyor.

İşte EA Access’in avantajları;


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version