Electronic Arts, Kendi İçinde Değişime Gidiyor

Bakalım bunun geri dönüşü nasıl olacak?

Üst Yönetici Andrew Wilson, Electronic Arts şirketinin kendi içinde önemli bir değişime gideceğini duyurdu. Peki bu değişim nasıl gerçekleşecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valorant’ın Team Deathmatch Modu Haftaya Geliyor


Electronic Arts, EA Games ile EA Sports’u Ayırıyor

Üst Yönetici Andrew Wilson tarafından yapılan duyuru ile Electronic Arts, kendi içinde bir değişime gidiyor. Yaratıcı ekiplerin güçlenmesi amacı ile büyük stüdyolar ve liderlik yapısında yeniden bir düzenlemeye gidiliyormuş.

Bu değişimin bir parçası olarak, EA Games ile EA Sports birbirinden ayrılacak ve EA Games artık EA Entertainment olarak anılacak. Görünüşe göre Amerika menşeli yayıncı, sadece oyunlar ile sınırlı kalmayacağı birtakım planlar içinde. Wilson, yayınladığı mesajda “Büyüme için büyük fırsatlar temsilen, etkileşimli eğlencenin geleceğini ünlü markaların ve devrimsel yeni deneyimlerin temeli üzerine inşa ediyoruz.” yorumunda bulundu.

EA-TL

Yaşanacak bu değişimin ardından Laura Miele, EA Entertainment çatısı altında Eğlence, Teknoloji ve Merkezi Geliştirme bölümlerinden sorumlu olup Vince Zampella ve diğer tanınmış yöneticiler ile bir arada çalışacak. Cam Weber ise EA Sports liderliğine, Andrew Wilson ise Üst Yönetici olarak hem EA Entertainment hem de EA Sports bölümlerine başkanlık etmeye devam edecek. Bununla birlikte Samantha Ryan ve Vince Zampella için de bir pozisyon değişikliği yaşanmayacak. Ne var ki Baş Deneyim Görevlisi Chris Bruzzo ve Finans Direktörü Chris Suh şirketten ayrılacak iken, yerlerine David Tinson ve Stuart Canfield getirilecek.

Verilen bilgilerde ayrıca EA Sports tarafı F1, PGA Tour, Super Mega Baseball, Madden, EA Sports FC, NHL ve College Football markaları ile ilgilenmeye devam edecek olup, şirketin Seattle stüdyosu, Respawn Entertainment, DICE, Ripple Effect Ridgeline Games, Motive Studios, BioWare ve Full Circle stüdyoları ve EA Originals etiketi de EA Entertainment çatısı altına geçiş yapacak.

Exit mobile version