Electronic Arts da Black Panther Oyunu Geliştiriyormuş

EA kusur kalmasın mı?

Electronic Arts da Black Panther oyunu geliştiriyormuş. Önümüzdeki dönemde süper kahraman oyunlarına boğulacağız. Peki Amerika menşeli yayıncının oyununa ilişkin neler söyleniyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Apex Legends Sezonu Önümüzdeki Ay Başlayacak


Bildiğiniz gibi farklı stüdyolarda geliştirilme aşamasında olan süper kahraman oyunları var. Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Midnight Suns, Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justic League, halihazırda bilinenler. Bunların yanı sıra Amy Hennig’in de henüz adı koyulmamış bir Marvel projesi var iken, görünüşe göre Electronic Arts da bu listeye dahil olacak. En azından söylenenler bu yönde. 

black_panther-1200x800

Electronic Arts da Black Panther Oyunu Üzerinde Çalışıyormuş

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru, XboxEra kurucu ortağı Nick Baker tarafından söylenenler ışığında, Amerika menşeli yayıncının yeni bir Marvel oyunu üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Sektörün önemli isimlerinden Jeff Grubb ise, Game Mess Mornings şovunun son bölümünde bu proje ile ilgili birazcık daha detay sundu. 

Grubb tarafından söylenene göre, bahsi geçen bu gizemli proje bir Black Panther oyunu olacakmış ve yeni açılmış olan EA Seattle stüdyosunda geliştiriliyormuş. Amerika menşeli yayıncı her ne kadar tek oyunculu oyunları pek fazla desteklemiyor olsa da, bildiğiniz gibi Star Wars Jedi: Fallen Order ile elde edilen başarı karşısında kayıtsız kalamamış ve bu tarz oyunları eskiye oranla daha fazla destekler olmuştu. 

Bu bağlamda, Project Rainier kod adıyla geliştirilmekte olan Black Panther da tek oyunculu açık dünya oyunu olacakmış. Hikaye kahramanın ölümünün akabinde başlayacakmış ve bizim de rolümüz yeni Black Panther olmakmış. Bu noktada, T’Challa mı olacağız yoksa T’Challa’nın ölümünden sonra farklı bir karakteri mi yöneteceğiz bilinmiyor. 

Proje halihazırda geliştirilme aşamasının çok erken safhalarında olduğu için, Jeff Grubb yakın bir zamanda resmiyete kavuşturulacak bir bilgi beklemememiz gerektiğini söylüyor. 

Exit mobile version