Elden Ring: Shadow of the Erdtree Fragmanı Yayınlandı

Yeni bölgeye doğru yolculuk başlasın!

Beklenen an geldi ve Elden Ring: Shadow of the Erdtree fragmanı Bandai Namco Entertainment ve FromSoftware tarafından yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Wolverine Fragmanları Sızmaya Devam Ediyor


Geçtiğimiz yılın Şubat ayında duyurulmuş olan Elden Ring: Shadow of the Erdtree, aradan geçen zaman zarfında herhangi bir resmi gelişme ile karşımıza gelmemişti. Son olarak ise SteamDB tarafından aktarılan bilgiler ışığında, oyunun Steam sayfasına ‘qa-release’, ‘qa-debug’, ‘dev-release’ ve ‘dev-bug’ etiketlerinin eklendiğinden haberdar olmuştu. Bu da, hikaye genişlemesinin tamamlanmaya yakın olduğunun göstergesiydi.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Fragmanı

Bugün ise oyunun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, Elden Ring: Shadow of the Erdtree fragmanı için belirlenen tarih duyurulmuştu. Kısa bir süre önce de ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Hatta hikaye genişlemesinin PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayın tarihi de belli oldu. 21 Haziran 2024.

Fragmanda Malenia’nın kardeşi Miquella, yeni bir düşman olarak ekranımıza geliyor. Ayrıca tahmin edebileceğiniz üzere Land of Shadow adı altında yeni bir bölgeye gideceğiz. Verilen bilgilere göre Lands Between gibi özgürce keşfedebileceğimiz bu bölge, Erdtree tarafından gizlenmiş iken, aynı zamanda Marika’nın da ilk ayak bastığı yer oluyor. Yaşanan savaş bölgeyi tasfiye etmiş olsa da, Miquella inzivaya çekilmiş ve Lord’unun dönüşü için bekleyişte iken Altın olan her şeyi de kurban ediyormuş.

Shadow of the Erdtree genişlemesinde ayrıca yeni boss’ların, düşmanların hikaye dizilerinin yanı sıra, kullanabileceğimiz Ashes of War dahil yeni silahlar ve silah yetenekleri, ekipmanlar ve büyüler de bizi bekleyecek. Fragmanda çevrenin de göz alıcı bir görsel kaliteye sahip olduğunu da görebiliyoruz.

elden-ring-erdtree-collectors

Standart sürüme ek olarak, bir de koleksiyonu sürümü satışa sunulacak. Özel sürümün içeriğinde kırk sayfalık ciltli sanat kitabı, Mesmmer The Impaler heykeli ve Shadow of the Erdtree kodu ve resmi müzik albümü bulunacak.

Exit mobile version