Elden Ring PC Gereksinimleri Açıklandı

Elden Lord olma macerasına hazır mıyız?

Elden Ring PC Gereksinimleri Açıklandı

Elden Ring PC gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Eğer FromSoftware imzalı yeni oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız, sisteminizin yeterli olup olmadığını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Miyazaki Elden Ring için Teşvik Edici Konuştu


Japonya menşeli stüdyonun yeni oyunu, 2019 yılında duyurulmuş ve sonrasında da uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Geçtiğimiz sene ile büyük bir geri dönüşe imza atılan Elden Ring, 25 Şubat 2022 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Çıkışına on gün kalmış olan oyunun en düşük sistem gereksinimleri kısa bir süreliğine Steam mağazasında göründükten sonra, apar topar kaldırılmıştı. Anlayacağınız üzere duyuru erken yapılmıştı. Bugün ise resmiyete dökülerek, hem en düşük hem de önerilen gereksinimlerin detayları ortaya çıkartıldı.

Elden Ring PC Gereksinimleri Ne Seviyede?

Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 3 3300X işlemcili, 12 GB bellekli ve NVIDIA Geforce GTX 1060 (3 GB) veya AMD Radeon RX 580 (4 GB) ekran kartlı bir sistem, oyunu rahat bir şekilde oynamanızı sağlayacaktır. Tüm detaylara aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele vereceğiz.

 

Exit mobile version