Elden Ring Işın İzleme Desteği Kazandı

Erdtree daha mı büyüleyici görünüyor?

Bu hafta içerisinde Bandai Namco Entertainment ve FromSoftware tarafından yayınlanan yeni güncelleme ile Elden Ring ışın izleme desteği kazanan oyunlar arasına adını yazdırdı. Eğer RTX 30 serisi bir ekran kartı sahibiyseniz, oyununuzu güncellemeyi unutmayın.


İlginizi Çekebilir: Yeni Lords of the Fallen Fragmanı Yayınlandı


Elden Ring Işın İzleme Desteği Yayında

FromSoftware stüdyosunun en şaheseri olan Elden Ring için yakın bir zaman önce 1.09 versiyonlu yeni bir güncelleme yayınlandı. PvP dahil oyunun geneli için dengeleme ayarlamaları, hata çözümlemelerinin yanı sıra, artık RTX ekran kartları sayesinde PC ve mevcut nesil konsollarda ışın izleme desteği ile oynayabilmek de mümkün oluyor.

elden-ring-gets-ray-tracing-but-youll-probably-turn-it-off_5m5v.1200

PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında Game Options kısmından, PC tarafında ise Settings kısmındaki Graphics üzerinden ilgili ayarı açabiliyorsunuz. Ancak Bandai Namco Entertainment, hem kare hızı hem de performans kayıplarının yaşanabileceği konusunda bir uyarıda bulunmuş.

Güncelleme sonrasında, ışın izleme ayarları için PC gereksinimleri de yayınlandı. Bilgisayarınızın yeterli olup olmadığına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version