Elden Ring için DLC Planlanıyor Olabilir

Rekabete dayalı düello arenası ister misiniz?

Elden Ring için DLC Planlanıyor Olabilir

Görünüşe göre Elden Ring için DLC yayınlanacak. Şu an için Bandai Namco Entertainment veya FromSoftware tarafından herhangi bir imada bulunulmamış olsa da, yeni bulgunun heyecan yarattığını söylemek gerek.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


Elden Ring için DLC Mi Geliyor?

Bahsi geçen bulgu ise Lance McDonald tarafından yapılan keşif sonucu ortaya çıktı. Geçmişte sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan Donald, mod kullanarak haritanın sınırlarına çıkmış ve büyük bir alana ulaşmış. Henüz erişime açık olmayan bu bölgenin tamamlanmış bir çok oyunculu alan olması, haliyle çoğu kişi Elden Ring için bir süre sonra indirilebilir içerik yayınlanacağı dair teoriler üretmeye başladılar.

Arenanın dışındaki bölgeye yaklaştığınız zaman, oyun size düşman istilacı gönderiyor. İlk defasında ise yapay zeka tarafından kontrol edilen bir düşman ile mücadele etmen durumunda kalıyorsunuz.

Bu arena ile ilgili bir diğer rekabete dayalı teke tek düellolar için kullanılabileceği yönünde. Henüz Elden Ring oyununda böylesi bir sistem mevcut değil. Ancak hem düelloları hem de büyük çaplı genişletme paketlerini, önceki FromSoftware oyunlarında da görmüştük. Haliyle şimdiden bir beklenti içine girebiliriz.

Bununla birlikte, Elden Ring açık dünya oynanış sunduğu için, bahsi geçen arena gibi harita üzerinde henüz keşfedilmemiş daha fazla bölgenin olması da muhtemel görünüyor.

Öte yandan, yeni oyun başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İlk haftasında 953.426 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmasının yanı sıra, SteamSpy sitesi tarafından aktarılana göre, Steam mağazasında on milyon satış barajını geçtiği de söyleniyor. Bildiğiniz gibi bu ayın başında sizler ile paylaştığımız haberimizde, beş milyon satış barajının geçildiğini aktarmıştık. Elbette PlayStation ve Xbox konsollarındaki rakamlar da hesaba katıldığında, nihai rakamın çok daha yüksek olacağını rahalıkla söyleyebiliriz. Sizlerin de gördüğü üzere, oyuncuların yeni oyuna ilgisinin bir hayli yoğun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ve bu, FromSoftware tarihinde oldukça önemli bir başarı anlamını taşıyor.

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele veriyoruz.

Exit mobile version