Elden Ring Game Pass Servisine Katılacak Gibi Görünüyor

GTA 5 ve RDR 2 sonrasında bir büyük bomba daha patlayacak mı?

Elden Ring Game Pass Servisine Katılacak Gibi Görünüyor

Geçmişte pek çok kaliteli oyunu aboneleri ile buluşturan Game Pass, bir büyük bomba daha patlatabilir. Ortaya atılan büyük iddiaya göre, FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan Elden Ring Game Pass servisi yolunda olabilir.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Geliyor


Elden Ring Game Pass Servisine Mi Katılacak?

Yakın bir zaman önce Xbox Oyun Üreticisi Deneyimi ve Ekosisteminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sarah Bond, Twitter üzerinden yaptığı iki farklı paylaşım ile fazlasıyla heyecanlandırdı. Öyle ki ilk olarak Xbox etiketi ile yüzük ve yaşlı kadın emojisinden oluşan bir paylaşımda bulundu. Bunun üzerinden çok geçmeden, bu paylaşıma alıntı yaptı ve yorum kısmına yaşlı kadın ile yüzük emojilerinin yanına eşittir yazdığı bir Elden Ring görseli iliştirdi.

Eh bu da tahmin edebileceğiniz üzere Elden Ring oyununun Game Pass servisine geleceğine dair bir iddialar fırtınasının başlamasına yol açtı. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, 2021 yılında kısa süreliğine abonelere sunulan Red Dead Redemption 2 ve yakın bir zaman önce servise geri dönen Grand Theft Auto 5 sonrasında, Elden Ring de bir diğer büyük bomba olacak ve herkesi fazlasıyla şaşırtacaktır. Çünkü, Game Pass abonelerine sunulacak olan ilk FromSoftware olma özelliğini taşıyacak.

Peki sizce bu iddialar gerçeğe dönüşebilir mi? Elden Ring oyununu Microsoft şirketinin ücretli abonelik servisinde görmeyi ister miydiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Elden Ring Konusu

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele vereceğiz.

 

Exit mobile version