Elden Ring İçin Açık Beta Testi Planlanıyor Olabilir

Kanser olmak isteyen koşsun!

Elden Ring İçin Açık Beta Testi Planlanıyor Olabilir

Elden Ring için açık beta testi düzenlenecek olabilir. Eğer ilk testi kaçırmışsanız, üzülmenize gerek olmayacakmış gibi görünüyor. Elbette bunun için Bandai Namco Entertainment ve From Software tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemek gerekecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Oynanış Videosu Büyülüyor


Sekiro: Shadows Die Twice oyunundan bu yana yeni bir From Software oyunu satışa sunulmamıştı. Önümüzdeki yıl ise halen geliştirilme aşamasında olan Elden Ring ile buluşacak ve Elden Lord olabilmek için sinir katsayısın zaman zaman tavanlara vuracağı uzun bir maceraya çıkacağız.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay içerisinde, Closed Network Test adı altında bir kapalı beta testi gerçekleştirilmişti. Kayıt yaptıranların arasından rastgele yapılan seçim ile düzenlenen bu testte seçilememiş ve oynama fırsatı bulamamışsanız, son gelen iddiaya göre üzülmenize gerek olmayacak.

Elden Ring İçin Açık Beta Testi Olacak Mı?

4Chan ve Reddit gibi önemli sitelerde ortaya atılan iddiaya göre, Bandai Namco Entertainment Open Network Test adı altında bir açık beta testi düzenleyecekmiş. The Game Awards 2021 şovu sırasında yayınlanacak olan bir fragman ile duyurulacak olup, 10 – 12 Aralık 2021 tarihleri arasında katılımda bulunulabilecekmiş.

Raya Lucaria akademisinde geçecek olan testin bir öncekinden küçük çaplı olacağı söylenir iken, bir kez daha PC platformunu pas geçeceğinden de bahsedilmiş. Diğer bir deyişle, sadece PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları katılımda bulunabilecekmiş.

Şu an için ne Bandai Namco Entertainment ne de From Software stüdyosundan iddiaya yanıt geçmiş değil. The Game Awards 2021 şovunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü gerçekleşeceğini göz önünde bulunduracak olursak, olası teyidin o sırada yapılacağını düşünebiliriz.

Elden Ring Hakkında

Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak ve nihayetinde Elden Lord olmak için mücadele vereceğiz.

Exit mobile version