eFootball Kooperatif Modunu Denemeyi Unutmayın

Yeni güncelleme ile pek çok yenilik de söz konusu...

eFootball kooperatif modu beta testi olarak yayınlandı. Eğer henüz denemediyseniz, on gün daha sürenizin olduğunu söyleyelim. Elbette bunun için oyununuzu güncellemeniz gerekecek.


İlginizi Çekebilir: 1 TB Xbox Series S Modeli Duyuruldu


eFootball 2023, Eylül ayı içerisinde eFootball 2022 için sezon güncellemesi olarak yayınlanmıştı. PC (Steam) platformunun yanı sıra PlayStation ve Xbox konsolları ve mobil cihazlar üzerinden erişilebilen oyun, aradan geçen zaman zarfında yayınlanan güncellemeler ile içerik anlamında pek çok yeniliğe kavuşmuştu.

eFootball 2023 İndirme Sayısı Dudak Uçuklatıyor

eFootball Kooperatif Modu Yayında

Konami firması, yaptığı yeni duyuru ile yayınladığı 2.6.0 versiyonlu güncelleme ile eFootball 2023 için uzun zamandır beklenen kooperatif beta testi olarak başladı. 22 Haziran 2023 Perşembe gününe kadar devam edecek olan testi kaçırmayın.

Çevrimiçi performansın da test edileceği betayı üçe üç Friend Match olarak oynayabilmek mümkün olacak. Elbette söz konusu mod beta sürecinde olduğu için, çeşitli hatalar ile karşılaşmak mümkün, ama test sürecinde Japon yayıncı da daimi olarak kalite kontrolleri gerçekleştirecek. Dahası ise oyuncular tarafından yapılacak geri bildirimler ile olabilecek en iyi seviyeye getirildikten sonra nihai versiyon ile oyuna eklenecek.

Öte yandan, 2.6.0 versiyonlu güncelleme ile yetenek puanlarını yeniden dağıtabilme özelliği ekleniyor, yedek oyuncu sayısı on ikiye çıkartılıyor, eFootball oyun modlarına eklemeler ve iyileştirmeler ve Dream Team değişiklikleri yapılıyor.

Exit mobile version