EA ve Marvel Games, Ortaklık Anlaşması İmzaladılar

Yeni Marvel oyunları yolda...

EA ve Marvel Games, Ortaklık Anlaşması İmzaladılar

Yakın bir zaman önce duyuru yapmış olan EA ve Marvel Games, EA Motive tarafından geliştirilmekte olan Iron Man oyununu resmiyete kavuşturmuşlardı. Bugün yapılan yeni duyuruyla da birden fazla oyunu kapsayan yeni bir anlaşmanın imzalandığının haberi verildi.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts da Black Panther Oyunu Geliştiriyormuş


EA ve Marvel Games Ortaklığıyla, Yeni Süper Kahraman Oyunları Gelecek

Amerika menşeli yayıncının söylediğine göre, bahsi geçen anlaşma kapsamında en az üç oyun geliştirilecekmiş. Her birinin Marvel evreninde geçip de kendi hikayesini anlatacağının söylendiği oyunlardan bir tanesinin, Eylül ayında duyurulmuş olan Iron Man olacağı resmiyet kazanmıştı.

Diğer ikisi için henüz bir şey söylenmiş değil. Ancak yakın zaman önce ortaya çıkan söylentiler ile bir Black Panther oyununun da geliştirilme aşamasında olduğundan bahsedilmişti.

Electronic Arts Operasyonlar Üst Yöneticisi Laura Miele, bu anlaşmayı hayranları ve oyuncuları için harikulade bir an olarak nitelendirirken, Marvel evrenini EA yaratıcılar ailesine davet etmek için sabırsızlandıklarını ve işbirliğinin oyuncular için olağanüstü deneyimler üreteceğini de sözlerine ekliyor.

Bildiğiniz gibi halihazırda geliştirilmekte olan birden fazla Marvel oyunu var. Bunlardan bir tanesi, haberimizin başında da bahsettiğimiz üzere Iron Man. Diğerlerinden bir tanesi, Amy Hennig ile Skydance Media bünyesinde geliştirilmekte olup da başrollerinde Black Panther ve Captain America ikilisini göreceğimiz oyun olacak. Diğeri ise Aralık ayında çıkacak olan Marvel’s Midnight Suns.

Son olarak, eski Monolith Studios başkanı tarafından kurulmuş olan yeni bir stüdyonun çatısı altında geliştirilmekte ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan açık dünya bir Black Panther oyununun geliştirilmekte olduğu da söylenmişti. Ne var ki bunun şu an için sadece bir söylentiden ibaret olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.

Exit mobile version