EA Oyunları Ülkemizde CD Media Türkiye Tarafından Dağıtılacak

CD Media Türkiye, bir büyük yayıncıyla daha anlaştı!

Bu hafta yaşanan yeni gelişme ile tüm EA oyunları ülkemizde CD Media Türkiye dağıtımcılığı ile oyuncular ile buluşturulacak. Resmi duyuruya ilişkin detaylar  haberimizde.


İlginizi Çekebilir: EA Sports WRC Oyunu Duyuruldu: Kasım’da Çıkıyor


EA Oyunları Ülkemizde CD Media Türkiye ile Oyuncularla Buluşacak

1993 yılında kurulmuş olan CD Media, 2018 yılı itibarıyla CD Media Türkiye adıyla ülkemizde de faaliyet göstermeye başlamıştı. Bir süre öncesine kadar 505 Games, Nintendo, Ubisoft ve PlayStation konsollarına çıkan Take-Two Interactive oyunları için bölgesel dağıtıcı olarak faaliyet gösteriyordu ve bu hafta yaşanan yeni gelişme ile listeye bir büyük yayıncı daha eklendi: Electronic Arts.

Yeni EA Sports FC 24 Videosu ile Oynanışa Derinlemesine Bakılıyor

Konuya ilişkin olarak Satış ve Pazarlama Uzmanı Oğuzhan BOZALİOĞLU tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“CD Media Turkey olarak 2018 yılından beri global oyun sektörünün öncü firmalarıyla yaptığımız anlaşmalar ile oyunseverlere en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Bugün itibariyle de büyük bir mutlulukla portföyümüze dünyanın en önemli oyun üreticilerinden ELECTRONIC ARTS’ın eklendiğini duyurmak isteriz. İşbirliğimizin ilk meyvesi, tüm dünyada merakla beklenen EA SPORTS FC 24 olacaktır. 29 Eylül’de bu önemli lansmanı Türkiye’de gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz.”

Peki yeni ortaklık hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Electronic Arts oyunlarını seviyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version