E3 2020 Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!

Geoff Keighley E3 2020'ye katılmayacak.

Dünyanın en popüler oyun etkinliklerinden biri olan E3, her geçen gün katılımcılarını kaybetmeye devam ediyor. Son olarak The Game Awards‘ün kurucu ve sunucusu olan Geoff Keighley E3 2020 etkinliğine katılmayacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Peki bu sene hangi firmalar E3 etkinliğinde bulunacak? Geoff Keighley neden katılmama kararı aldı? İşte detaylar!


Göz Atın: Bulut Tabanlı Oyun Platformları Başarılı Olabilir Mi? (Anket)


E3 2020 Bu Sene Boş Geçecek

E3 kan kaybetmeye devam ediyor. The Game Awards‘ün kurucu ve sunucusu olan Geoff Keighley; “25 yıl sonra ilk defa E3’e katılmayacağım. Şu ana kadar E3’ün iletişim tarzını göz önünü alırsak, bu sene katılmak konusundan kendimi hiç rahat hissetmediğimi açık bir şekilde ifade edebilirim.” açıklamasında bulundu.

E3‘ün artık eskisi kadar dolu dolu geçmediği ve heyecanlandırmadığı bir gerçek. Aynı şekilde oyuncuların son yıllarda etkinlik hakkında pek olumlu yorumlar yaptığı da söylenemez. Microsoft‘un zayıf kalması, Sony‘nin katılmama kararı alması ve diğer firmaların farklı zaman aralıklarında büyük projelerini duyurması bunlara sebep olarak gösterilebilir.

E3 2020 Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!Bildiğiniz üzere 25 yıldır E3 kapsamında sunum gerçekleştiren Sony PlayStation, ilk defa geçtiğimiz sene etkinliğe katılmama kararı aldıklarını duyurmuştu.

Konu hakkında firma; “Sony Interactive Entertainment toplulukla etkileşim kurmak için özgün fırsatlar aramaya devam ediyor. PlayStation kullanıcıları ve takipçileri bizim için çok büyük bir önem taşıyor ve her zaman yenilik getirmek, farklı düşünmek ve oyuncuları memnun etmenin yeni yollarını aramak istiyoruz. Sonuç olarak, 2019’da E3’e katılmama kararı aldık. Gelecek seneler takipçilerimiz ile etkileşime geçmenin yeni yollarını araştırıyor olacağız.” açıklaması yaparak PS Experience sunumunu işaret etmişti.

Peki hangi firmalar bu sene katılım gösterecek? Bu sene E3 etkinliğinde bulunacak olan isimler sırasıyla;

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version