Dying Light 2’nin Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Tabanları yavaştan yağlamaya başlasak iyi olacak gibi...

Dying Light 2'nin Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Dying Light 2‘nin yeni güncellemesi bugün itibarıyla yayınlandı. Eğer ilk oyundaki Volatile yaratıklarını özlemişseniz, özleminiz bugün itibarıyla bitiyor. Ayrıca hem gece hem de gündüz vakti için oynanış değişiklikleri ve daha pek çok şey mevcut.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dying Light 2 Genişleme Paketi, Bu Yıl Çıkamayacak


Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Gut Feeling güncellemesi, Dying Light 2 oyununa çatışma ve fizik etkileri için büyük çaplı iyileştirmeler, yeni silah üretim sistemi ve dahası getirilmişti. Bu güncellemenin üzerinden fazla bir zaman geçmeden, Mayıs ayında yeni bir açıklama yapan yönetmen Tymon Smektala tarafından sıradaki güncelleme için çalışmalara başlandığını da söylenmişti. İşte o güncelleme, bugün itibarıyla bütün platformlarda yayınlandı.

Yeni oynanış mekanikleri ve görsel incelikler üzerinden gideceklerini ve sesleri daha etkin bir şekilde kullanılması ile Oyunda gece vaktinin artık daha da ürkütücü ve zorlu olacağının müjdesi(!) verilmişti.

Dying Light 2’nin Yeni Güncellemesi Neler Getiriyor?

Good Night, Good Luck adıyla yayınlanan 1.11 versiyonlu güncelleme, aslında bir nevi ilk oyuna selam niteliği de taşıyor. Bildiğiniz gibi yeni güncellemeye adını veren bu slogan, ilk oyunun tanıtımlarında sıklıkla karşımıza çıkmıştı. Gece vakti bizi artık daha fazla korku ögesi bekler iken, Volatile yaratıkları Dying Light 2 oyununda da karşımıza çıkacak. Hal böyle olunca, geceleri tercihen ya gizli gizli gitmek ya da tabana kuvvet koşmak durumunda olacağız.

Yeni güncelleme ile ayrıca parkur mekaniklerine de iyileştirmeler yapılıyor. Hava kontrolü ve ivmeyi koruma iyileştirmeleri ile Fiziksel ve Desteklenmiş olmak üzere iki farklı mod oyunculara sunulacak iken, Harran Gün Batımı ve Daha Karanlık Geceler olmak üzere yeni renk derecelendirmeleri de geliyor.

Yaz Korkuları adıyla bir etkinlik de yeni güncelleme ile başlayacak. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü sona erecek bu etkinlik boyunca, gece vakti eşya toplayıp ödüller kazanabileceğiz. Bununla birlikte, Mod.io oyun içi entegrasyonu ile Topluluk Haritaları ilk etapta PC kullanıcıları için erişilebilir olacak. Farklı mekanların ve hedeflerin olacağı bu haritalar, sonraki bir zamanda da PlayStation ve Xbox kullanıcılarına da sunulacak.

Bunların dışında, PC SSR Ultra grafik seçeneği ve kooperatif oynanış ve kullanıcı arayüzü dahil oyun geneli için pek çok hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler de yapılıyor.

Exit mobile version