Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Sisteminiz oyun için yeterli seviyede mi?

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Dying Light 2 sistem gereksinimleri Techland tarafından yapılan açıklama ile ortaya çıktı. 4 Şubat 2022 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olan oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız, yeterli olup olmayacağını haberimizden öğrenebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2’nin 15 Dakikalık Videosu Harika Görünüyor


Hikayeye göre Harran şehrini cehenneme döndüren virüs ile bir kez daha savaşa girilmiş, bir kez daha kaybedilmiş ve The City, çatışma dolayısı ile harabeye dönmüştür. Biz ise şehrin kaderini değiştirecek güce sahip Aiden rolünde olacağız. Ne var ki olağanüstü yeteneklerimizin bir bedeli olacak. Deşifre edemediğimiz anılarımız gittiğimiz her yerde bizi takip etmektedir ve biz de gerçeğin peşine düşecek ve kendimizi çatışmanın tam ortasında bulacağız.

Düşmanlarımızı ortadan kaldırıp dostlar kazanırken, yeteneklerimizi güçlendireceğiz. Gücü elinde tutanların arkasındaki karanlık sırları ortaya çıkartırken, hem tarafımızı seçecek hem de kaderimize karar vereceğiz. Ancak netice olarak tüm bunları yaparken, insan olarak kalmayı aklımızdan çıkartmayacağız.

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Detayları

Techland tarafından paylaşılan sistem gereksinimleri, Işın İzleme’nin açık ve kapalı olmasına bağlı olarak en düşük ve önerilen olmak üzere dört farklı başlık altında toplanmış.

PC platformunda oynayabilmek için de en aşağı Intel Core i3-9100 veya AMD Ryzen 3 2300X işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti veya AMD Radeon RX 560 (4 GB) ekran kartlı ve 8 GB bellekli bir sisteme ihtiyacınız olacak. Boş alan olarak ise 60 GB isteniyor.

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Exit mobile version