Dying Light 2’ye Oyun İçi Ödeme Sistemi Geldi

Oyuncular duruma öfkeliler...

Techland, yayınladığı son güncelleme Dying Light 2’ye oyun içi ödeme sistemi getirdi. Oyuncuları hayli kızdıran bu sistem, oyunun Steam mağazasında olumsuz yorumlar almasına da yol açtı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dying Light 2 Genişleme Paketi, Bu Yıl Çıkamayacak


Dying Light 2, geçtiğimiz yılın dikkat çeken oyunlarından bir tanesiydi. İlk oyun ile doğrudan bağlantısı olmasa da, hikayenin merkezinde yine aynı virüs vardı. Farklı bir şehirde bulunan farklı karakterler ile bağımsız bir hikayenin anlatıldığı Dying Light 2, rol yapma oyunu ögeleri ile hikayenin akışına yön verebildiğimiz bir oynanış sunuyor.

Dying Light 2’ye Oyun İçi Ödeme Sistemi Entegre Edildi

Geçtiğimiz haftalarda Tencent tarafından satın alınan Techland, yakın bir zaman önce yayınlanan yeni güncelleme ile oyuna Dying Light hayranlarını üzecek bir yeniliği dahil etti: Oyun içi ödeme sistemi.

1.12 versiyonu güncelleme ile oyuna yeni içerikler de eklendi, ama erişim sağlayabilmek için belirli bir miktarda ödeme yapmanız gerekiyor. Oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış olan Dying Light 2 oyun içi ödeme sistemi ile ilgili tartışmalar da çoktan başladı.

Dying Light 2 ile The Walking Dead İşbirliği Geliyor!

Techland tarafından belirtilene göre, 7 Ekim 2023 Cumartesi gününe kadar kullanabileceğiniz 500 DL Puanı ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Ne var ki oyun içi mağazada görebileceğiniz çoğu şey, bu puanın fazlaca üstünde geziyor. Haliyle işinize yarayacak bir şey alabilmek mümkün değil. Elbette verilen 500 DL Puanı, oyuncuların biraz para ödeyerek puanını arttırmasını sağlamak adına bir taktik ve işe yarayıp yaramayacağı ise merak konusu. Ayrıca bu oyun içi ödeme sistemi getirilmesinin Tencent satın alımı ile bir bağlantısının olup olmadığı da bir başka merak konusu.

1.12 versiyonlu güncelleme ile ayrıca vahşet seviyesi için Tam, Sınırlı ve Minimum olmak üzere üç farklı ayar yapabilmek ve açılış bölümünü geçebilmek mümkün olacak. Ayrıca kısa süreli etkinliklerin geri döneceği oyun değiştiricileri devreye sokuluyor. Tercih etmeyen oyuncular, Ayarlar kısmından kapatabilecekler.

Son olarak, aynı güncelleme ile kooperatif, oynanış, teknik ve kullanıcı arayüzü kapsamında pek çok hata da çözüme kavuşturuluyor.

Exit mobile version