Dying Light 2’nin 15 Dakikalık Videosu Harika Görünüyor

A Place to Call Home görevi gösteriliyor...

Dying Light 2'nin 15 Dakikalık Videosu Harika Görünüyor

Dying Light 2’nin 15 dakikalık yeni videosu yakın bir zaman önce yayınlandı. Oyuna dair daha fazla yeni şey gördüğümüz videoyu kaçırmayın. Peki yenilik olarak neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olacak!


Bildiğinizi gibi, geçtiğimiz yıl içerisinde yaşanan ertelenme haberinin ardından, Dying Light 2 hakkında uzun süredir haber alamamıştık. Geçtiğimiz aylarda beklenen geri dönüşü yapan Techland, Dying 2 Know adı altında yeni bir seri başlatmıştı. Belirli zamanlarda yeni bölümlerini gördüğümüz bu seriyle, yeni oyun hakkında birçok detay paylaşılmış ve oynanış gösterimleri gerçekleştirilmişti. Yeni Dying 2 Know ise bu hafta içerisinde gerçekleştirildi ve doyurucu diyebileceğimiz 15 dakikalık yeni bir oynanış gösterimi yapıldı.

Dying Light 2’nin 15 Dakikalık Videosu Neler Sunuyor?

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz oynanış gösterimi, A Place to Call Home görevine yer veriliyor. Her ne kadar ara ara kesintiler olsa da, büyük oranda kesintisiz ve iki kısımdan oluşan bir gösterim olduğunu söyleyebiliriz. İlkinde bir trafoya güç vermek için uğraş verilirken, ikincisinde ise yerleşke saldırganlara karşı müdafaa edilmeye çalışılıyor. Arada zombilerin de tebelleş olduğu çatışma, daha çok insan düşmanlar ile gerçekleşiyor.

Oynanış videosunda ayrıca yakın dövüş ve yamaç paraşütü gibi ilgi çekecek özelliklerin yanı sıra, parkur sisteminin de ilk oyuna göre epey geliştirildiği görülebiliyor. Buna ek olarak, videoya bakılırsa, oyunun genelindeki binalarda daha fazla iç mekana yer verilecekmiş gibi görünüyor.

4 Şubat 2022 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olan Dying Light 2 için yayınlanan 15 dakikalık yeni oynanış gösterimine aşağıdan bakabilirsiniz.

Dying Light 2 Hakkında

Hikayeye göre Harran şehrini cehenneme döndüren virüs ile bir kez daha savaşa girilmiş, bir kez daha kaybedilmiş ve The City, çatışma dolayısı ile harabeye dönmüştür. Biz ise şehrin kaderini değiştirecek güce sahip Aiden rolünde olacağız. Ne var ki olağanüstü yeteneklerimizin bir bedeli olacak. Deşifre edemediğimiz anılarımız gittiğimiz her yerde bizi takip etmektedir ve biz de gerçeğin peşine düşecek ve kendimizi çatışmanın tam ortasında bulacağız.

Düşmanlarımızı ortadan kaldırıp dostlar kazanırken, yeteneklerimizi güçlendireceğiz. Gücü elinde tutanların arkasındaki karanlık sırları ortaya çıkartırken, hem tarafımızı seçecek hem de kaderimize karar vereceğiz. Ancak netice olarak tüm bunları yaparken, insan olarak kalmayı aklımızdan çıkartmayacağız.

Yıkılan uygarlıktan ve kolonileşen insanlıktan, günümüzdeki devlet ve hükümet düzenine dönüş yapılamayacak. Ancak kendi vereceğimiz kararlarımız ile geleceği şekillendirmemiz mümkün olacak. Bu da, oyunu bitirdiğimiz zaman, arkamızda ne çeşit bir topluluk bırakacağımızı belirleyecekmiş

İlk oyundaki salgın sonrası ortaya çıkan hayali muhalif topluluk GRE ile ilgili izleri göreceğimiz ve başlarına geleni öğreneceğimiz Dying Light 2 oyununda elektrik ve su büyük önem arz ettiği için, dağıtımı ise her bir bölgeyi etkileyecek. Üç topluluktan bir tanesini bir bölgeye atadıktan sonra, kaynaklarına etkisi olacak. Bu aynı zamanda araba tuzakları ve teleferik hattı gibi yeni araçları açmanıza da olanak tanıyacak.

Hayatta kalmayı başaran insanların profesyonel diyebileceğimiz silah üretebilecek bilgiye sahip olmadıklarından dolayı da yakın dövüş silahları, yaylar ve etraftan topladığımız ve belirli bir kullanımdan sonra kırılacak olan el yapımı av tüfekleri kullanmak durumunda kalacağız.

Son olarak, iki ana bölge ve birçok kısmın bulunduğu haritada, bu kısımlara gece vaktinde araştırabileceğiniz enfeksiyonu yuvaları olacak. Parkur sistemi ise arttırılmış hareketler sunacakmış. Dahası ise temel hareketlerden farklı numaralara kadar uzanan üç binden fazla animasyon olacak.

Exit mobile version