Dune: Spice Wars Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Esas savaş haftaya başlıyor!

Dune Spice Wars Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dune: Spice Wars tam sürüm çıkış tarihi, Funcom ve Shiro Games tarafından yayınlanan yeni fragman ile duyuruldu. Önümüzde yedi günlük bir süre var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Highrise City Erken Erişim Aşamasına Veda Etti!


Dune: Spice Wars Tam Sürüm Çıkış Tarihi Duyuruldu

Eskiden strateji oyunları dendiğinde, Dune serisi akla gelen ilk isimlerden oluyordu. Ne var ki uzun bir süre ara verilmişti. Geçtiğimiz yıl ile bu sessizlik sona ermiş ve Dune: Spice Wars, 2022 yılının Nisan ayında Erken Erişim aşaması ile satışa sunulmuştu. 4X gerçek zamanlı strateji türündeki oyun Shiro Games tarafından PC (Steam) için geliştirilmiş ve Funcom tarafından da yayınlanmıştı. Arrakis gezegenini diplomatik yollar veya askeri güç ile ele geçirmeye çalıştığımız Dune: Spice Wars, yeni duyuruya göre 14 Eylül 2023 Perşembe günü Erken Erişim sürecini tamamlayarak 1.0 versiyonlu büyük güncelleme ile nihai sürümüne kavuşacak.

Funcom ve Shiro Games duyuru kapsamında, yeni yayınlanacak olan güncellemenin şimdiye kadar yayınlananların altıncısı olacağını söylüyorlar. İçerik yol haritası ve kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimler ile zaman içerisinde büyümeye devam etmiş olan Dune: Spice Wars, yeni güncelleme ile House Ecaz adıyla yeni bir topluluk daha katılacak ve toplam topluluk sayısı altı olacak. House Ecaz, Landsraad üzerinde kendisine has bir güce sahip olması ile siyasi arenada söz sahibi olacak.

Dune: Spice Wars, Steam mağazasında şu an için 139 TL karşılığında satın alınabiliyor. Erken Erişim versiyonundan çıktıktan sonra ise fiyatının yükseleceği söylenmiş. Öyle ki, Sıkça Sorulan Sorular sayfasında $/€29.99 üzerinden satıldığı ve nihai sürüme geçiş sonrası fiyatının $/€34.99 olacağı belirtiliyor. Elbette bunun TL olarak değerinin ne kadar artacağı bilinmiyor, ama oyunu almak gibi bir düşünceniz var ise 14 Eylül 2023 Perşembe gününden önce kütüphanenize dahil etmenizi tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version