Dosta Korku Düşmana Güven Veren En Kötü Takım Arkadaşlarına Sahip 3 Oyun

Yaşamak da ölmek de bir takım işidir.. Yaşamak da ölmek de..

Söz konusu şey oyunlar olduğunda iyi bir takım daha keyifli ve daha kolay bir oynama imkanı sunarak kendinizi iyi hissettirebilir. Ancak bu durum her zaman için geçerli değil. Bu yazımızda dosta korku düşmana güven salan, bizim yanımızda mı yoksa derin oyunların parçası mı dediğimiz en kötü takım arkadaşlarına sahip üç oyunu sizler için listeledik!


İlginizi Çekebilir: Görmeden Önce Ölmeniz Gereken En Kötü PlayStation 4 Oyunları


En Kötü Takım Arkadaşlarına Sahip 3 Oyun!

Atalarımızın da dediği gibi: ‘Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.’

Bu listemizde herhangi bir işe yaramayan, işlerin sarpa sarmasına yardımcı olan, keşke bu oyunda yer almasaydın dediğimiz en kötü takım arkadaşlarını barındıran oyunlara yakından göz atacağız.

Not: Bu yazıda birlikte oyunlar oynadığınız arkadaşlarınızı değil, hikayeli oyunlarda yer alan kurgusal ya da yapay zeka karakterlerinden bahsediyor olacağız. Bu nedenle arkadaşınızı burada arıyorsanız, yanlış yerdesiniz.

call of duty cold war oynanış videosu

1- Call of Duty Serisi

Buraya normalde oyun oyun sıralama yapmak isterdim ancak içim el vermedi ve Call of Duty serisini komple dahil ettim. Buradaki takım arkadaşlarımız savaştığımız, arkamızı emanet ettiğimiz dostlarımız kurşunları genellikle havaya sıkmalarıyla, kimseyi indirememeleriyle ve cephede kuru kalabalık yaratmaları ile meşhurdur.

Halbuki hepsi birden ileriye doğru öylesine ateş etse belki daha iyi bir halde olabilirdik. Ancak böyle olmadığı ve körler sağırlar birbirini ağırlar tadında bir deneyim sundukları için bu listenin ilk sırasında bu müptezel dostlarımız yer alıyor.

2- Max Payne 3

Korumamız gereken bir aile.

Her şey yolunda giderken bir gece kulübü baskını ile düşmanın eline geçen kızlar, başımızı epey belaya sokuyor. Korumak zorunda olduğumuz ailenin her bir üyesi adeta kafasızca nedenlerle düşmanın eline geçmeye başlıyor. Ailecek hobi gereği koşar adım mayına giden bu kişiler, bir nebze bizim takım arkadaşımız sayılabilir ve kendileri bu listede olmayı hak ediyorlar.

3- Red Dead Redemption 2

Spoiler Uyarısı: Eğer Oyunu Henüz Oynamadıysanız ya da Bitirmediyseniz Bu Kısım Hoşunuza Gitmeyecektir.

Hapishanelere düşen, bunun ardından kendisini kurtardığımız sonrasında ise başımıza belalar açan Micah Bell bu listenin içerisinde yer alan kişilerden birisi. Kime ok atmayı öğrettiysem önce beni hedef aldı sözüne yaraşır bir hikayesi olan bu karakter yaptığımız onca yardıma ve göğüs gerdiğimiz onca zorluğa rağmen bizi öldürüyor.


Peki siz bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu listeye başka hangi oyunlar ve başka hangi karakterler dahil edilebilir? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version