Dört Assassin’s Creed Oyunu Daha Planlanıyormuş

Suikastçılar saracak dört bir yanımızı!

Assassin’s Creed oyun olup üstümüze yağacak. Şimdilik Ubisoft resmi bir duyuruda bulunmuş değil, ama, Tom Henderson tarafından yayınlanan bir rapora bakılırsa, henüz duyurulmamış dört Assassin’s Creed oyunu daha gelecekmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu Assassin’s Creed Oyunu Geliyor


Fransız yayıncının en bilinen markalarından olan Assassin’s Creed için, Eylül ayında gerçekleştirilen Ubisoft Forward sırasında Assassin’s Creed Mirage, Codename Red, Codename Hexe ve Codename Jade olmak üzere birden fazla Assassin’s Creed oyunu duyurulmuştu. Bir ay sonrasında ise çok oyunculu Project Invictus karşımıza çıkmıştı. PC, konsollar ve mobil cihazlar için geliştirilen ve bizi farklı dönemlere götürecek olan bu oyunlar hakkında şimdilik pek bir resmi detaylar bulunmuyor, ama geçtiğimiz aylarda Hexe ve Red ve Jade hakkında birtakım sızıntılar yaşanmıştı.

Dört Assassin’s Creed Oyunu Daha Geliyor

Insider Games sitesinde Tom Henderson tarafından yayınlanan rapora bakılırsa da, yukarıdaki oyunların haricinde, üzerinde çalışılan ve henüz duyurulmamış daha başka Assassin’s Creed oyunları da varmış. Yani farklı safhalarda olan on adet yeni oyun göreceğiz.

Henderson tarafından raporda yer verilen henüz duyurulmamış oyunlardan bir tanesi Project Nebula olup, Fransız yayıncının Sofya stüdyosu tarafından geliştiriliyormuş. Hikaye ile ilgili bir şey bilinmiyor olsa da, senaryo boyunca Hindistan, Aztek İmparatorluğu ve Akdeniz olmak üzere üç farklı bölgeyi ziyaret edecekmişiz. Diğer iki oyundan Çengdu stüdyosunun üzerinde çalıştığı Project Raid, seri genelindeki çeşitli karakterlerin seçilebilir olacağı ve dört kişi kooperatif desteğiyle oynanabilecek ücretsiz bir oyun iken Annecy stüdyosunun geliştirdiği Project Echoes ise bulut teknolojisi Scalar üzerine kurulu ve Ekim ayında ortaya çıkan Invictus gibi çok oyunculu yapısında olacakmış.

Bu üç oyunun yanı sıra, henüz duyurulmamış olan ama haberimizin olduğu sanal gerçeklik oyunu Project Nexus de var. Bahsi geçen dördüncü proje ise, daha şimdiden şirket içinde görüşülen devam oyunu Project Nexus 2 oluyor.

assassins-creed-codename-red-1

Tom Henderson tarafından yayınlanan aynı raporda, 2024 yılında satışa sunulması beklenen Project RED ile ilgili baz bilgilere yer verilmiş. Quebec stüdyosu tarafından geliştirilen ve bizi Japonya dolaylarına götürecek olan oyunda, Henderson tarafından söylenene göre iki farklı oynanabilir ana karakter olacakmış. Ana odak gizlilik üzerine olacak iken, Odyssey veya Valhalla ile benzerlik gösterip göstermeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Exit mobile version