Disney+ Türkiye Tarihi ve Fiyatlandırması Duyuruldu

Servis Haziran ayında ülkemize de geliyor!

Disney+ Türkiye Tarihi ve Fiyatlandırması Duyuruldu

Büyük merakla beklenen Disney+ Türkiye tarihi ve fiyatlandırması belli oldu. Önümüzdeki Haziran ayı içerisinde ülkemizde de faaliyete girecek olan servis ile ilgili duyurunun detayları haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale: Innocence da Dizi Oluyor


The Walt Disney Company bölümü olan Media and Entertainment tarafından işletilen Disney+, 2019 yılının Kasım ayında faaliyete geçmişti. Öncelikli olarak The Walt Disney Studios ve Walt Disney Television tarafından üretilen dizileri ve filmleri Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, 20th Century Fox Star Wars ve National Geographic ve bazı bölgelerde de Star olmak üzere çeşitli markalar için özel içerik merkezleri üzerinden kullanıcılar ile buluşturuyor.

Son dönemde yapılan anlaşmalar ile adından epey söz ettiren Disney+, yakın bir zamanda daha başka ülkelerde de faaliyete geçecek. Bu ülkelerin arasında Türkiye de bulunuyor. Disney+ Türkiye tarafından yapılan açıklama ile servisin ülkemizde gireceği tarih ve fiyat bilgisi de duyuruldu.

Disney+ Türkiye Tarihi ve Fiyatlandırması Açıklandı

Kütüphanesinde The Mandalorian, The Right Stuff, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, The Mysterious Benedict Society, Doogie Kamealoha M.D., Hawkeye, The Book of Boba Fett, Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, Just Beyond gibi önemli yapımların bulunduğu Disney+, 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemizde de faaliyete geçecek. Önemli yapımların yanı sıra, ülkemize özel içeriklerin de yapım aşamasında olduğu duyurulmuştu. Buna ek olarak, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yayınlanması planlanan bir proje de yine Disney+ servisi üzerinden aboneler ile buluşturulacak.

Fiyatlandırma konusuna da değinilen duyuruda, servis için aylık ücret 34.99 TL ve yıllık ücret de 349.90 TL olarak belirlendi. Diğer bir deyişle, yıllık abonelik alır iken, normalinde 419.88 TL ödemeniz gerekiyor iken sanki on aylık abonelik almış gibi olacaksınız.


Peki siz Disney+ hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çevrim içi yayın servislerinin giderek arttığı şu dönemlerde Disney+ ne gibi farklılıklar yaratabilir? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version