Disney+ Türkiye Tanışma Paketi Duyuruldu

Sekiz ay için ücret ödeyip, on iki ay abone olabilirsiniz!

Avantajlı diyebileceğimiz Disney+ Türkiye Tanışma Paketi duyuruldu. Kaçırmayı istemeyeceğiniz paketin ücreti ve nasıl abonelik alacağınızın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix Türkiye Abonelik Ücretleri Zamlandı!


Ülkemizde Netflix rakibi olacak Disney+ Türkiye, 14 Haziran 2022 tarihinde faaliyete geçecek. İki farklı abonelik seçeneği sunulmuş olup, aylık ücret 34.99 TL ve yıllık ücret de 349.90 TL olarak belirlenmişti. Yıllık ücrete baktığımız zaman, esasen on aylık abonelik almış gibi oluyoruz ve bu da gayet avantajlı görünüyor aslında. Ancak şirket tarafından yapılan açıklama ile çok daha avantajlı bir paket var önümüzde: Tanışma Paketi.

disney plus türkiye tanışma paketi

Avantajlı Disney+ Türkiye Tanışma Paketi Detayları

Servisin resmi internet sayfası üzerinde belirtilene göre, Şimdi Kaydol seçeneğine tıklamanız ve ön-kayıt yaptırmanız durumunda bu kampanyadan faydalanabiliyorsunuz.

Yapmanız gerekenler ise aslında oldukça basit görünüyor. Öncelikle Şimdi Kaydol düğmesine basıyorsunuz. Servisin ülkemizde de faaliyete geçeceği 14 Haziran 2022 tarihinde, kaydolurken kullandığınız e-posta adresinize bir bildiri geliyor. En geç 26 Haziran 2022 tarihine kadar bildirinin içindeki bağlantıya tıklamanız ve ödeme bilgilerinizi girdikten sonra, 279.90 TL karşılığında Tanışma Paketi ile Disney+ Türkiye aboneliğiniz başlamış olacak. Diğer bir deyişle, on iki ay için sekiz aylığa denk gelen bir ücret ödemiş oluyorsunuz.

Alacağınız paket fark etmeksizin, yani en aşağı 34.99 TL ödeyerek 4K’ya kadar çözünürlük desteğine ek olarak, dört ekrana kadar izleme ve yedi farklı profil oluşturma imkanınız oluyor. Haliyle, Disney+ Türkiye servisinin ülkemizde epey rağbet göreceğine şüphe yok. Bunu elbette yakın bir zamanda daha iyi göreceğiz.

Peki siz bu avantajlı paket hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Disney+, ülkemizde Netflix servisine iyi bir rakip olabilecek mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version