Disney Plus Türkiye Aboneliklerine Büyük Zam!

Netflix sonrasında, şimdi de Disney Plus Türkiye üzdü...

Bugün yapılan yeni duyuru ile Disney Plus Türkiye aboneliklerine büyük oranda zam yapıldı ve hem aylık hem de yıllık planlarda ciddi bir fiyat artışı görüldü. Peki güncel rakamlar ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Medium da Televizyon Dizisine Uyarlanıyor


2022 yılında ülkemizde de faaliyete geçmiş olan Disney Plus abonelik planları için geçtiğimiz haftalarda yurt dışından zam haberleri gelmişti. Bunun ülkemize de yansıması kaçınılmaz iken, zamanı merak ediliyordu. Beklenen gelişme de bugün yaşandı.

1200x627-disney-plus-nasil-izlenir-uyelik-ucreti-ne-kadar-disney-plus-icerikleri-nelerdir-1654686482003

Disney Plus Türkiye Abonelikleri Ciddi Oranda Arttı!

Dizi ve film servisinin internet sayfasına yansıyan detaya göre, aylık abonelik ücreti 64.99 TL olmuş iken yıllık abonelik ücreti 649.90 TL oldu. Güncel fiyatlar bugünden itibaren abonelik alacak kullanıcılar için geçerli olup, mevcut kullanıcıların planlarını iptal etmedikleri ve değişiklik yapmadıkları sürece herhangi bir şekilde zamdan etkilenmeyecekler.

Dünya genelinde çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen dijital yayın platformunun aylık abonelik ücreti 34,99 TL, yıllık abonelik ücreti ise 349,90 TL olarak belirlenmişti. Alınan yeni karar ile beraber aylık ve yıllık abonelik ücretleri önemli ölçüde artmış oldu.

Disney Plus Hakkında

The Walt Disney Company bölümü olan Media and Entertainment tarafından işletilen Disney Plus, 2019 yılının Kasım ayında faaliyete geçmişti. Öncelikli olarak The Walt Disney Studios ve Walt Disney Television tarafından üretilen dizileri ve filmleri Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, 20th Century Fox Star Wars ve National Geographic ve bazı bölgelerde de Star olmak üzere çeşitli markalar için özel içerik merkezleri üzerinden kullanıcılar ile buluşturuyor.

Exit mobile version