Diablo 4 Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor: Tarih Belli Oldu!

Korunak, Game Pass abonelerine kapılarını açıyor!

Sonunda beklenen tarih duyuruldu, sevgili takipçilerimiz. Microsoft tarafından verilen bilgi ile Diablo 4 Game Pass kütüphanesine önümüzdeki ay ekleniyor. Hem de tarihi belli. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Activision Blizzard satın alımı sonrasında, kafalardaki soru işaretleri Diablo 4 ve Modern Warfare 3 oyunlarının Game Pass kütüphanesine ne zaman ekleneceği yönündeydi. Ekim ayında yapılan açıklama, soru işaretlerini gidermemiş olsa da, 2024 yılı için umutlanmamızı sağlamıştı. Nitekim beklenen müjdeli haber de sonunda geldi.

Diablo 4 Game Pass Kütüphanesine Geliyor!

Dün gerçekleştirilen ve Microsoft şirketinin Xbox için belirlediği gelecek vizyonuna ilişkin canlı yayın sırasında yapılan duyuru ile Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan son Diablo oyunu Game Pass kütüphanesine 28 Mart 2024 tarihine eklenecek. Yani Korunak, açıklanan güncel rakam ile otuz dört milyon ücretli abonelik servisi kullanıcısını ağırlayacak.

Hatırlayacağınız üzere Activision Blizzard satın alımı sonrasında açıklama yapmış olan Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, Modern Warfare 3 ve Diablo 4 oyunlarını Game Pass servisinde görmek isteyen kullanıcılara beklemeleri gerektiğini söylemişti. Göründüğü üzere o beklenen zaman geldi. Gözler haliyle şimdi de Call of Duty serisine döndü. Bakalım Modern Warfare 3 ve serinin diğer oyunları için beklenen duyuru ne zaman gelecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version