Diablo 4’te Bolca Deneyim Puanı ve Altın Kazanma Etkinliği Başlıyor

Çılgınlar gibi deneyim puanı ve altın!

Blizzard Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Diablo 4’te bolca deneyim puanı ve altın kazanma etkinliği Cuma günü başlıyor. Beş gün sürecek bu etkinliği kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Kan Sezonu Duyuruldu


Diablo 4, oyuncuların ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlk sezon halihazırda devam ediyor iken, 17 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan ikinci sezon ile GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında duyurulmuştu.

Her ne kadar bir süre öncesine kadar pek çok oyuncu Diablo 4 oynamayı bırakmış olsa da, Blizzard Entertainment tarafından sarf edilen gönül alma çabası sonuç verdi ve oyuncular Korunak’a dönüş yapmaya başladılar. Şimdilerde de şirket yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.

Diablo-4_02

Diablo 4’te Bolca Deneyim Puanı ve Altın Kazanma Etkinliği Geliyor

1 Eylül 2023 Cuma günü başlayacak ve 5 Eylül 2023 Salı gününe kadar devam edecek olan Blessings Aplenty adı altında bolca deneyim puanı ve altın kazanma etkinliği başlayacak. Anlamı şu ki bu süre zarfında kazanacağınız tüm deneyim puanı ve altın, normalinden % 25 daha fazla olacak.

Blizzard Entertainment, sadece tüm Dünya Kademeleri ve Ebedi Diyarlar’ı değil, sezonluk diyarlar ve hatta tüm etkinlikler de bu Blessings Aplenty kapsamında olacak. Dahası ise tüm ödüller ile bağlantılı işlev gösterecek. Bu da, daha büyük gruplarda daha fazla deneyim puanı kazanacak olmanız anlamına geliyor. Blessings Aplenty, iksirlerinizin yanına simge olarak yerleşecek ve oradan takip edebileceksiniz.

 

Exit mobile version