Diablo 4 Açık Beta Tarihi Duyuruldu

Kaldı geriye bir aylık zaman...

Diablo 4 Açık Beta Tarihi Duyuruldu

Blizzard Entertainment tarafından beklenen duyuru sonunda yapıldı ve Diablo 4 açık beta tarihi gün yüzüne çıktı. Eğer oyunu çıkışından önce denemek için sabırsızlanıyorsanız, önünüzde geçirmeniz gereken bir aylık süreç var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Ön Siparişe Açıldı


Uzun bir zamandan sonra, yeni Diablo oyunu bu yıl içerisinde satışa sunulacak. 2019 yılının BlizzCon etkinliğinde duyurulmuş olan Diablo 4 ile bir aksilik olmaz ise, 6 Haziran 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında buluşacağız.

Bildiğiniz gibi, geçmişte oyun için kapalı beta testleri düzenlenmişti. Eylül ayında da Blizzard Entertainment tarafından yapılan duyuru ile bütün platformlar genelinde bir de açık beta testinin düzenleneceğini öğrenmiştik. İşte bugün beklenen tarih duyuruları da gerçekleştirildi.

Diablo 4 Açık Beta Tarihi Ne Zaman?

IGN FanFest sırasında oyun yönetmeni Joe Shely ile yapılan röportajda yapılan açıklamaya göre, Diablo 4 açık betası iki safhada gerçekleşecek. Öyle ki, ön-sipariş ile satın almış olan oyuncular 17 – 19 Mart 2023 tarihleri arasındaki erken erişim safhasına katılmaya hak kazanacaklar. 24 – 26 Mart 2023 tarihleri arasında ise herkesin erişimine açılacak. Bir nevi Call of Duty açık betalarındaki gibi bir durum söz konusu diyebiliriz. Her ne kadar erken erişim safhasında kaydettiğiniz aşama ikinci safhaya taşınacak olsa da, oyunun tam sürümünü aldığınızda her şeye baştan başlamak durumunda olacaksınız. Çünkü açık betada yaptıklarınız, açık betada kalacak.

Açık beta ile ilgili olarak verilen detaylara göre, katılımda bulunan oyunculara hem açılış bölümünü hem de Fractured Peaks bölgesinde geçecek olan ilk bölümü oynama fırsatı sunulacak. Bu süreçte de karakterinizi yirmi beşinci seviyeye kadar çıkartabilecek ve aktif olan bütün ana ve yan görevleri de tamamlayabileceksiniz.

Son olarak, açık beta tarihi duyurusu için hazırlanmış olan özel fragmana da aşağıdan göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version