Diablo 4 Açık Beta Sonrasında Yapılan Güncellemeler

Pek çok alanda güncelleme söz konusu...

Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen Diablo 4 açık beta, oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalmıştı. Blizzard Entertainment tarafından paylaşılan istatistikler de bunun canlı bir örneği olmuştu. Hiç şüphe yok ki serinin yeni oyunu büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor ve büyük buluşma için de 6 Haziran 2023 tarihini bekliyoruz. Yakın bir zaman önce yeni bir açıklamada bulunan Blizzard Entertainment, Diablo 4 açık beta sırasında kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşlere bağlı olarak yapılan güncellemeleri duyurdu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4’ten Yeni Geliştirici Videosu Geldi


Diablo 4 Açık Beta, Nihai Sürümü Şekillendiriyor

17 Mart ve 24 Mart hafta sonlarında, Diablo IV erken erişim ve açık betasında Korunak’ın küçük bir bölümü dünya çapındaki oyunculara açıldı. Bu süreçte oynama süresi 61,5 saati aştı, 29 milyardan fazla canavar öldürüldü ve 2,6 milyon Beta Kurt Bohçası kazanıldı. Beta hafta sonu boyunca birçok oyuncu değerli geri bildirimlerini paylaşmak için zaman ayırdı ve geliştirme ekibi bunları oynanış verileriyle birlikte inceledi. Bu bilgiler ışığında oyunun haziran ayında çıkacak versiyonunda yer alacak çeşitli düzeltmeler ve güncellemeler yapıldı.

erkenden-diablo-4-oynama-sansi

GÜNCELLEMELER

Daha detaylı bilgilere buradan göz atabilir iken, Diablo 4 hakkındaki tüm detaylar için de resmi internet sayfasına uğramayı unutmayın.

Exit mobile version