Diablo 4’ün 1.03 Versiyonlu Güncellemesi Yayınlandı

Barbar ve Druid oyuncuları mutlu :)

Geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız haberimizin ardından, Blizzard Entertainment tarafından beklenen Diablo 4’ün 1.03 versiyonlu güncellemesi yayınlandı. Peki bu güncelleme neler getiriyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4’ün Sezonları İçin Yeni Bir Bilgi Geldi


Beklenen Diablo 4’ün 1.03 Versiyonlu Güncellemesi Neler Getiriyor?

Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan büyük güncelleme, zindanlar, etkinlikler, oynanış, yerel eşli, araştırma görevleri, kullanıcı arayüzü ve diğer pek çok şey ile ilgili sürüsüne bereket hata çözümlemesi gerçekleştiriyor.

Diablo 4 İnceleme Puanları

Bunların dışında, hem kabus zindanlarını tamamlamaya hem de tamamlama aşamasında öldürdüğünüz canavarlara karşılık olarak kazandığımız, Cehennem Dalgaları sandıklarını açtığımızda kazandığımız ve Fısıltı Ağacı etkinliklerinden kazandığımız deneyim puanları önemli ölçüde arttırılmış durumda.

Cehennem Dalgaları sırasında karşılaştığımız ana düşmanlar artık tutarlı ölçüde ganimet düşürecekler. Dünya düşmanlarını tamamlar iken kazandığımız fazladan ganimetlerin de herhangi bir seviye sınırı olmayacak. Mühürlerini açtığımız kabus zindanlarına bulunduğumuz yerden ışınlanabileceğimiz bir geçide girebilmek de mümkün olacak.

1.03 versiyonlu Diablo 4 güncellemesi ayrıca Barbar, Druid, Ölüm Büyücüsü, Haydut ve Büyücü sınıfları için de büyük çaplı oynanış dengelemeleri uygulanmış. Görünüşe bilhassa Barbar ve Druid sınıflarını seçen oyuncular epey ihya olmuşlardır diye düşünüyoruz. Güncelleme ile ilgili notlara daha detaylı olarak buradan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version