Destroy All Humans! 2: Reprobed Çıkış Tarihi Netleşti

Ağustos ayında uzaylı istilası yeniden başlayacak!

Destroy All Humans! 2 Reprobed Çıkış Tarihi Netleşti

Destroy All Humans! 2: Reprobed çıkış tarihi en nihayetinde ortaya çıktı. Resmi duyuruya göre, Ağustos ayında bir diğer eğlenceli macera başlayacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Netleşiyor


Bildiğiniz gibi THQ Nordic, E3 2019 sırasında yaptığı duyuru ile yeniden yapım Destroy all Humans! ile karşımıza çıkmıştı. Orijinali 2005 yılında çıkmış olan oyunun bu sürümünde, diyaloglar, espritüel yaklaşım ve hikaye korunur iken, karakter modellemeleri ve ara sahneler geliştirilmiş ve hareket yakalama teknolojisi devreye sokulmuştu.

Oyuncuların büyük ilgi gösterdiği bu yeniden yapımın ardından Avusturya menşeli yayıncı, Black Forest Games tarafından geliştirilen Destroy All Humans! 2: Reporbed duyurusu ile biz oyuncuları bir hayli sevindirmişti.

Destroy All Humans! 2: Reprobed Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Eylül ayı içerisinde duyurulan ikinci oyunun yeniden yapımı, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bugün itibarıyla THQ Nordic ve Black Forest Games, çıkış tarihini 30 Ağustos 2022 olarak netleştirdiler.

Aynı ilk oyun gibi orijinaline sadık kalınacak Destroy All Humans! 2: Reprobed’ın konusuna göre, bir kez daha Cyrpto rolünde olacağız. Hedefimiz ise ana gemimizi havaya uçuran KGB’den intikam almak olacak. Ne var ki, düşmanlarımızın planlarını ortaya çıkartmamızın sonrasında, esir almaya geldiğimiz insan ırkından bazı bireyler ile ortak hareket etmemiz gerekecek.

Söylenene göre yeniden yapım, standart sürümünün yanı sıra ilk günden erişim sağlayabileceğiniz Skin Pack ve son çeyrekte çıkacak olan Challenge Accepted içeriğinin bulunacağı Dressed to Skill sürümü ile de oyuncuların karşısına çıkacak. Sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın almanız durumunda ise çok oyunculu Destroy All Humans! Clone Carnage oyununa ek ücret ödemeden erişim sağlayabileceksiniz.

Bizleri yine 1960’lı yıllara götürecek ve bir arkadaşınız ile kooperatif olarak da oynayabileceğimiz senaryo boyunca, klasik silahları ve Meteor Yağmuru gibi yeni teknolojileri deneyerek hippiler ile mücadele edecek iken, Bay City, Albion, Takoshima, Tunguska ve Moon olmak üzere beş büyük açık dünya bölgesindeki şehirlere saldırılar düzenleyebileceğiz. Bu süreçte de insanları kaçırıp, DNA asitlerinden karışım yaparak becerilerimizi geliştirebileceğiz.

Destroy All Humans! 2: Reprobed tarih duyurusuna ek olarak yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version