Death Stranding Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Death Stranding PC sistem gereksinimleri resmileşti.

death stranding sistem gereksinimleri

Death Stranding sistem gereksinimleri bugün itibarıyla açıklandı. Oyunun PC sürümünün yayıncısı 505 Games, resmi internet sitesi üzerinden merak edenlerle paylaştı. Death Stranding PC versiyonu 14 Haziran itibarıyla oyuncularla buluşacak.


İlginizi çekebilir: Death Stranding ceketine binlerce dolar ödedi


Death Stranding sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

30fps için Önerilen Sistem Gereksinimleri

60fps için Önerilen Sistem Gereksinimleri


İlginizi çekebilir: Koşu bandı ile Death Stranding oynadı


Death Stranding Detayları

Metal Gear serisiyle gönlümüze taht kuran oyun yapımcısı Hideo Kojima, Konami ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında şirketten ayrılmıştı. Daha doğrusu ayrılmak zorunda bırakılmıştı..

Çok uzun yıllar boyunca Konami ile birlikte Metal Gear serisini geliştiren Hideo Kojima, ansızın şirket içerisinde etkisizleştirilmişti. Son MGS oyunu geliştirilirken yaşanan Kojima ve Konami sürtüşmesi, oyunun yayınlanmasının ardından ayyuka çıkmıştı.

Ünlü yapımcı ve Konami arasında, zaman zaman tatsızlaşan sürtüşmenin sonrasında yapımcı şirketten ayrılmıştı. Yaşanan ayrılığın ardından Sony ile anlaşan Kojima, bu anlaşmanın ardından Death Stranding adını verdiği oyun üzerinde çalışmaya başlamıştı.


İlginizi çekebilir: Death Stranding neden yılın oyunu olamadı?


PlayStation’a özel olarak geliştirilen bu oyun, büyük bir beklenti ile piyasaya sürülmüş; ancak beklediğini bulamamıştı. Daha doğrusu ilk gösterilen kafa karıştırıcı videoların ardından karşımıza çıkan oynanış, beklentileri tam anlamıyla karşılamamıştı. Buna rağmen oyun kendine has bir kitle oluşturmayı da başarmıştı.

Bir kısım oyuncu tarafından çok sevilen, bir grup tarafından neredeyse nefret edilen Death Stranding yine de başarılı oyunlar arasına adını yazdırmıştı.


Peki, siz bu sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorum bölümünden fikirlerinizi bize iletebileceğiniz gibi Turuncu Levye Facebook Grubu üzerinden paylaşımlar yapabilirsiniz.

Exit mobile version