Death Stranding PC Çıkış Tarihi Değişti

Death Stranding PC çıkış tarihi ileri tarihe alındı. Şaşırdık mı?

Kojima Productions tarafından geliştirilen ve PC kanadında 505 Games’in yayıncılığını yaptığı Death Stranding ertelendi. Death Stranding PC çıkış tarihi, yaz aylarına alındı


İlginizi Çekebilir: Sony’den Şaşırtan PlayStation 5 Kararı


Death Stranding PC Çıkış Tarihi Ertelendi

505 Games’in yayıncılığını yaptığı Death Stranding ertelendi. Koronavirüs sebebiyle evden çalıştıklarını ve PC versiyonunu tamamlamak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını belirten geliştirici stüdyo, oyunu 2 Haziran’dan 14 Temmuz’a ertelediklerini duyurdu.

Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak olan yapım, yüksek kare hızı ve ultra geniş monitör desteğini de beraberinde getirecek.

Oyun Hakkında: Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan yepyeni, türlere meydan okuyan bir deneyim geliyor.

Death StrandingSam Bridges, Death Stranding tarafından tamamen dönüştürülmüş bir dünyaya meydan okumalıdır. Sam, geleceğimizin kopuk kalıntılarını taşıyarak, paramparça olmuş dünyayı adım adım yeniden birleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar.

Başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux ve Lindsay Wagner’n yer aldığı açık dünya aksiyon macera oyunu ilk olarak Kasım 2019’da PlayStation 4 için çıkmıştı. Oyun 399 TL’den ön siparişe açılmış durumda. Ön sipariş veren kullanıcılar aşağıda yer alan içeriklere ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz erteleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version