Death Stranding Filmi İçin Düğmeye Basıldı!

Biz oyuncular için güzel haberler arka arkaya geliyor!

God of War dizisi sonrasında, oyuncular olarak bizler için bir güzel haber daha geldi. Death Stranding filmi geliyor. Henüz proje ilgili çok fazla bilinmez söz konusu olsa da, içinde Hideo Kojima olduğu için sağlam bir beyaz perde uyarlaması bekleyebiliriz. İlk detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding 2 Resmi Olarak Onaylandı


The Game Awards 2022 şovu sırasında devam niteliğindeki ikinci oyunun duyurulduğu Death Stranding, hem geliştirilme aşamasında yapılan tanıtımları sırasında tartışma konusu olmuş olan oyun için bu durum şu zamanda bile devam ediyor. Elbette kişinin oynayıp kendi kararını vermesi en sağlıklısı olacaktır. Bu noktada, henüz oyunu denemediyseniz, platform tercihinize göre PC Game Pass ve PlayStation Plus servislerinde bulunduğunu söylemeden geçmeyelim.

Death-Stranding-Game-Pass-Yolcusu-Olabilir-1

Death Stranding Filmi Büyük Heyecan Yarattı

İkinci oyunun duyurusunun üzerinden fazla bir zaman geçmemiş iken, ilk oyun için bir beyaz perde uyarlamasının da duyurulmuş olması büyük heyecan yarattı.

Kung Fury, Barbarian, Bill & Ted Face the Music (Bill ve Ted’in Maceraları 3), Come Away ve The Public gibi filmleri finanse etmiş olan Hammerstone Studios tarafından üretilecek olan Death Stranging filmi için Kojima Productions ile ortaklık anlaşması imzalanmış. Projede Hammerstone Studios şirketinden Alex Lebovici, Kojima Productions stüdyosundan Hideo Kojima ve Allan Ungar baş yapımcı olarak görev alacaklar. Şimdilik senarist ve yönetmenin kim olacağına belirsizliğini koruyor.

Şu an için senaryo ile ilgili de herhangi bir detay verilmiş değil. Ancak Deadline sitesine yansıyan habere göre, beyaz perde uyarlamasında Death Stranding evreninden yeni elementlere ve karakterlere yer verilecekmiş.

Duyuru sonrasında bir açıklamada bulunan Hideo Kojima, “Hammerstone Studios ile yapılan bu yeni ortaklık için daha fazla heyecanlanamazdım. Marka için çok önemli bir an ve Death Stranding’i büyük ekrana getirmek için onlarla işbirliği yapmak için gerçekten sabırsızlanıyorum.” dedi.

Alex Lebovici ise Hideo Kojima ile ortaklık fırsatı yakaladıkları için heyecanlı olduklarını ve onur duyduklarını söylüyor. Diğer büyük bütçeli video oyunu uyarlamalarının aksine, bunun çok daha detaylı ve gerçeki olacağını söyleyen Lebovici, video oyun uyarlamasını yeniden tanımlamak gibi bir hedeflerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Exit mobile version