Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile Hazırlanıyor

İddialı bir film geliyor diyebiliriz...

Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile Hazırlanıyor

Hatırlayacağınız üzere ünlü oyunun beyaz perde uyarlaması, 2022 yılın Aralık ayında duyurulmuştu. Bugün ise yeni bir gelişme yaşandı ve Death Stranding filmi A24 ile imzalanan iş birliği ile geliştiriliyor.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Devam Filmi Geliyor


Bildiğiniz gibi sinema sektörüne fazlaca ilgisi olan Hideo Kojima, bir film yönetmenin hayallerini kuruyordu. Bu bağlamda da Kojima Productions stüdyosunun sadece oyun geliştirmenin ötesine geçeceği de söylenmişti. Death Stranding ise bunun ilk adımı olacak. Haziran ayında yaptığı bilgilendirme ile sadece yönetmen koltuğunda oturmayacak olan Kojima, geri kalan her pozisyonda etkin bir rol oynayacak.

Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile İddialı Olacakmış

Aradan geçen altı aylık sürenin ardından X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan A24 şirketi, Death Stranding için Kojima Productions ile iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Duyurunun ardından açıklamada bulunan Hideo Kojima, A24 şirketinin sektördeki varlığının eşsiz olduğunu ve yaratıcı ve yüksek kaliteli filmlerinin kendisini büyülediğini ve kendi projelerine ilham kaynağı olduğunu söyledi. Hikaye anlatımı tarzlarının Kojima Productions stüdyosunun sekiz yıllık deneyimi ile uyumlu olduğunu ve birlikte Death Stranding filmi üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Filme de değinen Hideo Kojima, doğrudan bir uyarlama olmayacağını dile getirdi. Öyle ki, sadece sinema aracılığı ile ulaşılabilecek ve daha önceden hiç görülmemiş bir Death Stranding evreni yaratılıyormuş.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, beyaz perde uyarlamasının duyurusunda, oyunun evrenine yeni elementlerin ekleneceği ve daha önceden görmediğimiz karakterler ile karşılaşacağımız söylenmişti.

2019 yılının Kasım ayında PlayStation 4 için çıkmış olan Death Stranding, 2020 yılının Temmuz ayında da PC kullanıcılarıyla buluşmuştu. 2021 yılının Eylül ayında ise PlayStation 5 için Director’s Cut versiyonu satışa sunulmuştu. Bu versiyon, PC kullanıcılarıyla da 2022 yılının Mart ayında buluşturulmuştu.

Kadrosunda Norman Reedus, Margaret Qualley, Lea Seydoux, Mads Mikkelsen ve Guillermo del Toro gibi önemli isimlerin bulunduğu Death Stranding oyununun hikayesi, Sam Porter Bridges karakterinin etrafında dönüyor. Gizemli patlamaların dünyayı sarsması neticesinde Death Stranding adı verilen bir dizi doğaüstü olaylar meydana geliyor. İzgesel yaratıkların tabiata musallat olmasıyla da gezegenimiz kitlesel bir yok oluşun eşiğine geliyor. Bizim amacımız ise tahrip olmuş çorak arazi boyunca ilerleyerek insanlığı yaklaşmakta olan yok oluştan kurtarmak olacak.

Exit mobile version