Death Stranding DLC mi Geliyor?

Bu sefer kargoyu biz taşımıyormuşuz, şubeye gelip alıyorlarmış...

Death Stranding DLC

Hideo Kojima’nın tartışmalı oyunu Death Stranding ile alakalı elimizde yeni bilgiler var. Sony’nin arkasında bulunduğu ve geliştirici koltuğunda Kojima Productions olan oyun için yeni bir DLC gelebileceği fikri oluştu.

Çıktığı günden bu yana hem çok olumlu hem de çok olumsuz tepkiler alan oyunu, Hideo Kojima ayağa kaldırmaya kararlı gibi gözüküyor. Yaptığı paylaşımla trailer’ı yeni yayınlanan bir filme de atıfta bulunan Kojima bakalım bizimle daha ne ayrıntılar paylaşacak.
Kojima’nın yaptığı paylaşımda, 2020 yılı vurgusu özellikle yapılırken, acaba bu paylaşım 2020’de oyunun PC’ye geleceğiyle alakalı bir paylaşım mı diye düşünmedik değil. Death Stranding DLC için ayrıntılar haberimizde…


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Neden Yılın Oyunu Olamadı?


Death Stranding DLC Çıkarsa Bizlere Neler Sunacak?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Hideo Kojima garip bir adam. Yaptığı Instagram paylaşımı tamamen 1917 filminin fragmanına gönderme amaçlı da hazırlanmış olabilir. Ayrıca DLC deyince aklımıza ilk gelen kişilerden birisi de değil kendisi. Ancak bu haberin haricinde yabancı basında da Death Stranding’e bir DLC gelebileceğiyle ilgili söylentiler dolaşıyordu hali hazırda. Ayrıca Hideo Kojima’nın yaptığı paylaşımın açıklamasında ”Coming 2020” yazıyor olması da aklımızdaki fikirleri güçlendirdi.

Bu paylaşımdan yola çıkarak oyunun 2020 yılında PC’ye geleceğine de kesin gözle bakılırken ayrıca bir DLC ile gelmesi de hiç mantıksız gözükmüyor.

Peki neymiş bu Instagram paylaşımı ona bir göz atalım.


Yapılan paylaşımda da görüldüğü gibi eğer bir Death Stranding DLC gelecekse bu, ana oyunun aksine savaş teması üzerine kurulu bir DLC olacak. Hikayenin dışına çıkmış bir DLC olacaksa da Mads Mikkelsen’i daha çok göreceğimizin de bir habercisi.

İlerleyen günlerde bu tip söylentilere cevap vereceğini düşündüğüm Hideo Kojima, bakalım bizlere ne gibi bilgiler verecek. Her ne kadar oynarken yer yer sıkılıp, kimi zaman çok güzel anlar yaşasak da, o dünyaya tekrardan girip yeni hikayeler yaşamaya kimse hayır demeyecektir.

Bahsi geçen filmin fragmanına da haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.



Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili fikirlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilir hem de sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımızdan bizlere iletebilirsiniz.

Exit mobile version