Death Coming Epic Games Store Ücretsiz Oyun Listesinde

Epic Games Store'un yeni ücretsiz oyunu Death Coming olarak seçildi.

death-coming-epic-games-store-ücretsiz

Death Coming Epic Games Store ücretsiz oyunları listesine katıldı. Yapılan açıklama ile oyuncuların 14 Mayıs tarihine kadar Death Coming’i ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekleri belirtildi.

Bu tarihe kadar oyunu ücretsiz olarak alan oyuncular, 14 Mayıs tarihinden sonra da oyunu ücretsiz olarak oynamaya devam edecekler. 14 Mayıs tarihinde ise Epic Games Store, bir süredir heyecan yarattığı gizemli ücretsiz oyununu açıklayacak.


İlginizi çekebilir: Yeni nesil Xbox’a tanıtılan ilk oyunlar


Death Coming Epic Games Store ücretsiz oyunları listesinde!

Epic Games Store, geçtiğimiz yılın sonlarında başlattığı ücretsiz oyun furyasını sürdürmeye karar vermişti. Belirli aralıklarla kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren dijital oyun mağazası, bugüne kadar sadece bu sebeple milyonlarca kullanıcı çekmişti.

Yakın zaman önce Just Cause 4 ücretsiz dağıtımı ile gündeme bomba gibi düşen Epic Games Store, bugün itibarıyla Death Coming önerisini karşımıza çıkardı. Halihazırda Steam üzerinde 13TL gibi bir fiyat etiketi ile satılan oyun, yapımcıları tarafından şöyle tanıtılmıştı.

Death Coming fanilerin ruhlarını ‘Son Durak’ tarzında toplamanız gereken, çizgisel olmayan bir bulmaca oyunudur. Ancak tek sorunun sinir bozucu faniler değil; Işığın Hizmetkârları da seni durdurmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Kotaku başta olmak üzere birçok farklı oyun mecrasından övgüler almayı başaran Death Coming, küçük ama eğlenceli oyunlar kategorisine giriyordu. İzometrik bakış açısıyla oynadığımız bu oyunda amacımız, Ölüm Meleği görevini üstlenerek, doğru ruhları bulmaya çalışmaktı. Oyunun hikayesi ise hemen aşağıdaki gibi anlatılmıştı.

Açık ve net, fakat ölüm sizin için yolun sonu değil. Ölümün temsilcisi, yani bir Ölüm Meleği oluverdiniz. Ölüm Meleği’nin güçleri sizin elinizde, fakat bu doğaüstü maceranın bazı kuralları var. Ölüm Meleği can alır, fakat insanların Özgür İradelerine müdahale edemediği için onları doğrudan kontrol edemez. Ölüm Meleği olarak, çevreyi kendi lehinize kullanıp ölümleri planlamanız ve uygulamanız gerekecek. Bu esnada, insanları makus talihlerinden kurtarmaya çalışacak Işığın Hizmetkârlarına dikkat etmelisiniz.


Death Coming Epic Games Store sayfası


Sürpriz oyun geliyor

Her ne kadar eski oyunlara bakınca Death Coming tatmin edici bir oyun olmasa da Epic Games, bir başka oyunun müjdesini şimdiden vermeye başladı.

Dijital oyun mağazası, ücretsiz oyunlar sekmesinde geri sayım başlattı ve 6 gün sonrasını işaret etti. Daha önce pek görmediğimiz bu geri sayımın arkasından oldukça başarılı bir oyun çıkacağı tahmin edilirken, oyuncular merakla sayımın bitmesini beklemeye koyuldular.

Exit mobile version