Dear or Alive ve Ninja Gaiden Serileri Sil Baştan Alınabilir

Team Ninja, başa dönmek istiyor...

Dead or Alive ve Ninja Gaiden serileri, görünüşe göre sil baştan alınacak. G-Star konferansı sırasında gösterilen bir panel, ilginç bir gelişmeyi ortaya koydu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bayonetta 4, Hideki Kamiya Tarafından Teyit Edildi


Team Ninja stüdyosunun geliştiricisi olduğu iki seriden Dead or Alive’ın ilki, 1996 yılında çıkmıştı. Her bir oyunu, adını aldığı ve dünya genelinde katılımda bulunan dövüşçüleri hem dünya şampiyonluğu hem de büyük para ödülü için birbirleriyle mücadeleye girdikleri Dead or Alive Combat Championship ile ilgili olayların etrafında dönüyor.

Ninja Gaiden ise Japonya menşeli stüdyonun bünyesinden çıkan bir diğer ünlü seri ve 2004 yılında çıkan yeni üçleme ile seri, Dead or Alive ile aynı evrende geçmeye başlamıştı.

Bu yılın Mayıs ayı içerisinde yapılan bir açıklama ile Dead or Alive 7 oyununun geliştirilme aşamasındayken iptal edildiğini öğrenmiştik. Ninja Gaiden için ise 2020 yılının Şubat ayında açıklama yapmış olan Yönetmen Fumihiko Yasuda, yeni oyun fikrine sıcak baktığını dile getirmişti. Görünen o ki, yakın bir zamanda her iki seri için de yeni bir duyuru yapılacak ve sil baştan oyunlar gündeme gelecek.

Sil Baştan Dear or Alive ve Ninja Gaiden Oyunları Geliyor Mu?

Ruliweb tarafından rapor edilene göre Busan (Güney Kore) şehrinde gerçekleştirilen G-Star konferansındaki bir panelde, Team Ninja başkanı Famihiko Yasuda tarafından sil baştan Dead or Alive ve Ninja Gaiden oyunları üzerinde çalışılıyormuş. Hatta sunumun sonundaki bir slayt gösterisinde, ‘Team Ninja’nın geleceği – popüler serilerin sil baştan yapımları’ başlığı altında her iki markaya ait ekran görüntüleri gösterilmiş.

ninja-gaiden-dead-or-alive-reboots

Şu an için tam anlamıyla resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, görünüşe göre yakın zamanda bir gelişme yaşanabilir. Turunvu Levye olarak takipte olacağız.

Exit mobile version