Dead Space Remake PC Gereksinimleri Belli Oldu

Dead Space Remake her yönden korkutuyor...

Dead Space Remake PC Gereksinimleri Belli Oldu

Önümüzdeki senenin merakla beklenen oyunlarından Dead Space Remake PC gereksinimleri ile de karşımızda. Ülkemizde bir hayli pahalı olan oyunu bilgisayarınızda oynamayı planlıyorsanız, bilgisayarınızın yeterli olup olmadığını bu haberimizden öğrenebilirsiniz. 


 İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oynanış videosu ile yeniden yapım Dead Space oyununun oynanış sistemi hakkında birçok şeyi görmüştük. Eş zamanlı olarak açılan Steam sayfası ise, merak edilen sistem gereksinimlerini de ortaya koydu. 

Dead Space Remake PC Gereksinimleri Ne Seviyede?

Sayfada yazılı olanlara göre, en aşağı AMD Ryzen 5 2600x veya Intel Core i5 8600 işlemcili, 16 GB bellekli ve AMD RX 5700 veya NVIDIA GTX 1070 ekran kartlı bir sistem ihtiyacınızı görecektir. Depolama alanı olarak da 50 GB isteniyor. 

En Düşük Gereksinimler 

Önerilen Gereksinimler 

Dead Space Remake Fiyatı

Steam

Xbox

Dead Space Remake Konusu

Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçen Dead Space oyununda, sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı Necromorph adı verilen bir yaratık türü tarafından katledilmiş ve enfeksiyona uğramış olan devasa bir gemiyi tamir etmek. Ne var ki karakterimizin ortağı Nicole kayıptır. Biz ise Isaac olarak, araçlarımız ve mühendislik yeteneklerimiz ile tamirat işini yapmaya koyulacağız. Tabii ki bir yandan akıl sağlığımızı korumaya, bir yandan hayatta kalmaya ve bir yandan da USG Ishimura gemisinin de gizemini çözmeye çalışacağız.

Exit mobile version