Dead Space 2 Remake Geliştirilecek Olabilir

Isaac'in çilesi daha bitmedi sanki...?

Electronic Arts ve EA Motive, Dead Space 2 Remake için de düğmeye basmış olabilirler. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, ilk oyunun yeniden yapımı bazı işaretler taşıyor gibi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space İnceleme


EA Play Live 2021 sunumu sırasında duyurulmuş olan Dead Space Remake, geçtiğimiz Cuma günü PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Mevcut nesil Frostbite motoru ile üst düzey görsellik ve Dead Space 2 ve Dead Space 3 oyunlarından alınma hikaye içerikleri ve oynanış mekaniklerine ek olarak, USG Ishimura gemisini yükleme ekransız gezebilme olanağı, düşmanlarımızın vücutlarını bütünüyle parçalamadan belirli kısımlarını veya belirli uzuvlarını kopartabilmenin mümkün olacağı Peeling ve oynanışınıza göre meydana gelen dış etkenlerin olduğu Intensity Director sistemi ile orijinal oyunun her yönden geliştirildiği bir deneyim sunmuştu.

0734a35007702768314bf7985b2ba90f-1200-80

Dead Space 2 Remake Geliyor Mu?

Şimdilik resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, ama görünüşe göre Electronic Arts ve EA Motive stüdyosunun bu yönde çalışmaları var. Bildiğiniz gibi yeniden yapım Dead Space, bir defa bitirdikten sonra açılan New Game+ seçeneği ile geliyor. GameSpot sitesi tarafından fark edilen bir detaya göre, New Game+ ile ikinci kez oynamanız durumunda ilk seferde olmayan yeni günlük metinleri (text logs) oyuna ekleniyormuş. Bu metinlerde, ki karakterin e-posta benzeri yolla bir sonraki yıl gerçekleşmesi beklenen işten çıkartma sebebiyle yeni istihdam fırsatları hakkında yazıştıkları görülüyor. Konuşmaların sonraki safhalarında, olası bir şekilde Sprawl ediliyor.

Sprawl, Dead Space 2 oyununda karşımıza çıkmıştı. Saturn gezegeninin etrafında dönen devasa uzay istasyonu, karakterimizin başka bir Necromorph salgını ile karşı karşıya kaldığı ve hayatta kalabilmek mücadelesine tam gaz devam ettiği bir başka mekandı.

Şu an için ne Electronic Arts ne de EA Motive Dead Space 2 Remake için resmi bir imada dahil bulunulmuş değil. Bu sebeple, gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Ancak New Game+ ile eklenen günlük metinlerini de akıldan çıkartmamak lazım.

Exit mobile version