Dead Island 2 için Resmi Çıkış Tarihi Verildi!

Bekle bizi Los Angeles!

Dead Island 2 için Resmi Çıkış Tarihi Verildi!

Sekiz yıllık bekleyişin ardından, Dead Island 2 için resmi çıkış tarihi nihayet verildi. Hogwart Legacy ile Şubat ayı için Los Angeles biletinizi almayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler


Bu yılın GamesCom fuarının açılış gecesi, akıbeti uzun zamandır merak edilen iki oyunun dönüşüne sahne olmuştu. Bir tanesi The Lords of the Fallen (eski adıyla The Lord of the Fallen 2) iken, diğeri ise Dead Island 2’ydi.

Dead Island 2 için Resmi Çıkış Tarihi Belirlendi!

E3 2014 fuarı sırasında duyurulan ikinci oyun, sonrasında birçok kez geliştirici değiştirilen ve son olarak Dambuster Studio’da karar kılınan karanlık bir dönemde geçmişti. Geçtiğimiz haftalarda birçok heyecan verici gelişme ile karşımıza gelen oyun, en nihayetinde yeniden duyuruldu. Hatta artık bir çıkış tarihinin olduğunu da söyleyebiliriz. PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Dead Island 2, 3 Şubat 2023 tarihinde bizlerle olacak.

Daha önceden değiştirildiği de söylenmiş olan oyunun hikayesi, nihai olarak ilk duyuruda verilen detaylar ile örtüşüyor. Öyle ki, bu defa Los Angeles şehrine gidiyoruz. Ölümcül bir virüs hızla yayılır iken halkı da zombilere dönüştürüyor. Ordunun çekilmesi sonrası şehir karantinaya alınıyor ve biz de ısırılıp da enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçmiş olan bir karakterin rolünde geçiyoruz. Bizim gibi bağışıklık kazanmanın ötesine geçmiş olan diğer birkaç afetzede ile hem mücadeleye girişiyor hem de salgının arkasındaki gerçeği öğrenmeye çalışacağız.

İlk oyundan aşina olduğumuz oynanış mekaniklerinin ve mizah anlayışının korunduğu Dead Island 2 oyununda, aralarından seçim yapabileceğimiz altı karakter içerecek. Tahmin edebileceğiniz üzere her birinin kendisine özgü kişiliği olacak. Yeteneklerini bütünüyle özelleştirebildiğiniz gibi, yeni sistem ile anlık olarak yetenek dağılımını yeniden yaparak farklı karakter yapıları da oluşturabileceksiniz.

Oyundaki düşmanlarımızın da fazlaca çeşitlilik göstereceği söylenmiş. Öyle ki, kendisine özgü mutasyonu ve saldırıları olacak. Bununla birlikte, görünüm açısından yüzlerce farklı varyasyon olacakmış. Diğer bir deyişle, aynı zombi modeli ile birçok kez karşılaşmayacağız.

Son olarak, ilgi çekici yan görevler bizleri bekleyecek iken, yeniden oynanabilirliğin de sözü verilmiş. İlk oyunda olduğu gibi Dead Island 2’yi de tercihen tek başınıza veya üç arkadaşınız ile kooperatif olarak oynayabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version