Dead Island 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Son dört gün!

Dead Island 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Dead Island 2 bekleyenler için büyük gün sonunda geliyor. Önümüzdeki Cuma günü oyun piyasada olacak ve zombiler arasında yaşam savaşı başlayacak. Bunun öncesinde ise, devam ettirilen gelenek bağlamında Dead Island 2 çıkış fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Kooperatif Oynanış Detayları


Yeni oyundaki hikaye bizi Los Angeles şehrine götürecek. Yaşanan bir uçak kazasından kurtulan birkaç kişiden biri olup, enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolünde olacağız. Karantina altındaki şehirde vereceğimiz mücadele ise hem hayatta kalmak hem de yaşanan hadisenin arkasındaki karanlık gerçeği öğrenmek olacak. Ne var ki bu noktada yalnız olmayacağız. Bizim durumumuzda olan başka karakterler ile de yardımlaşacağız.

Dead Island 2 Çıkış Fragmanı

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz çıkış fragmanı ise hem uçak kazasının yaşanmasına neden olan olayların hem de enfeksiyon kaptığımız anın hızlıca gösterilmesi ile başlıyor. İlerleyen kısımlarda da ısırığımıza diğer karakterlerin tepkilerini ve bize karşı uyguladıkları muameleyi de görebiliyoruz. Bunların yanı sıra, farklı zombi türleri ile mücadelelerimiz, bu mücadelemizde büyük yardımcılarımız olacak yakın ve uzak mesafeli silahlar ve bitiriş hareketleri, farklı mekanlar ve karakterler de ekranımıza geliyor. Bu zamana kadar yayınlanan fragmanlar ve oynanış videolarında bizi ne denli aksiyon dolu oynanışın bekleyeceğini biliyorduk. Çıkış fragmanı da ne eksik ne de fazla olarak bunu tekrardan hatırlatıyor. Eğlenceli saatler geçireceğiz gibi, ne dersiniz?

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 60 FPS)

Yüksek Gereksinimler (1440p @ 60 FPS)

Yüksek Gereksinimler (4K @ 60 FPS)

Exit mobile version