Dead by Daylight da Film Oluyor!

Çünkü, neden olmasın?

Son dönemde dizi ve film uyarlamaları duyuruları daha da sıklaşır oldu. Amazon tarafından Tomb Raider dizisi için düğmeye basılmış iken Hogwarts Legacy dizisi için de birtakım iddialar duymuştu. Variety sitesine yansıyan habere göre, şimdi de asimetrik çok oyunculu Dead by Daylight film uyarlaması üzerinde çalışılıyor.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Dizisi Mi Geliyor?


Dead by Daylight da Beyaz Perdeye Geliyor

Raporda yer alan bilgiye göre Testere, Korku Seansı 2 ve Aquaman gibi filmlerin yönetmeni James Wan şirketi Atomic Monster ve Paranormal Aktivite, M3GAN, Arınma Gecesi, Split ve Kapan gibi filmlere imza atmış ve geçtiğimiz günlerde oyun dünyasına giriş yaptığını duyurmuş olan Blumhouse Productions ve geliştirici Behaviour Interactive, asimetrik çok oyunculu hayatta kalma oyununun beyaz perde uyarlaması için el sıkışmışlar.

75e9d6dc5b1a423f81a200b98e7b0ddf-1024x576

Dead by Daylight evrenini genişleteceği söylenen beyaz perde uyarlaması için şimdilik herhangi bir detay söz konusu değil. Ancak oyunda bir seri katile karşı dört hayatta kalanın kaçış mücadelesinin söz konu olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, film uyarlaması da benzer bir hikaye ile karşımıza gelecektir diye düşünüyoruz.

James Wan (Atomic Monster) ve Jason Blum (Blumhouse) tarafından yönetmen ve senaryo yazarı için arayışa girmiş durumdalar. Yapımcı kadrosunda ise şu anda Blum, Wan ve Behaviour Başkan Yardımcısı Stephen Mulrooney bulunuyor.

Dead by Daylight Hakkında

Behaviour Interactive tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan asimetrik çok oyunculu bir hayatta kalma oyununda, bir tarafta dört kişilik hayatta kalan grubu ve karşılarında da bir seri katil var. Hayatta kalanların amacı seri katile yakalanmadan kaçmakken seri katilin amacı ise klasik olarak hayatta kalanları yakalayıp hakkın rahmetine kavuşturmak olacak. Oyun her ne kadar yapısı itibarıyla kooperatif desteği sunuyor olsa da kafanıza göre hareket edebilmek gibi bir seçeneğiniz var.

Exit mobile version